Ivana: Musím se přiznat, že jsem se hlásila “jen kvůli inspiraci”, ale výsledky předčily má očekávání – ta jsem upřímně řečeno moc vysoká neměla. Se zdravou výživou už nějakou chvíli koketuji, a tak jsem si říkala” “co mě asi tak můžou ještě naučit?” ALE! tento kurs (Jarní očista), vše vyladil, nějaká přesvědčení nenásilně úplně rozbil a vše doplnil do funkčního a udržitelného schématu. Ale hlavně, je mi dobře! Moje střeva, jsou toho důkazem. A za to velké DÍKYYY
Výsledky předčily má očekávání (Ivana)
Poslední komentáře
Milá Lenko, myslím, že se počítá i s tím, že si člověk vaří jen pro sebe. Recepty na sebe často navazují, takže ta uvařená surovina se pak využije i dál, např. se uvaří cizrna, jeden den se udělá cizrnový guláš, druhý den se z ní připraví hummus apod. 😉
Ahoj,
také se obejdu třeba 1/2 roku bez čokolády, a teď v lednu jsem po x měsících v pozdním odpoledni snědla skoro celou tabulku a večer vůbec nemohla spát, měla zimnici s třesavkou, ledové tělo a nemohla se vůbec zahřát. Akorát na to WC jsem nechodila… Prostě naše těla již asi nejsou na určité ,,věci” zvyklá a když si je člověk výjimečně dopřeje, tak to tělo vyhazuje a organismus se čistí… a snaží toho zbavit.
Jarní očista… stále přemýšlím, suroviny používám přes 10 let, veget. a vegan. vařit umím, ale netuším, jak při ,,JARNÍ OČISTĚ” vařit nyní již pouze pro 1 osobu (1 členná domácnost). Např. i na vývar se mi těžko shání dost rostl. slupek, odkrojků apod. na uvaření miso polévky atd. Je to neekonomické (elektřina, plyn, voda na mytí nádobí)… vařit 1 porci obilí, luštěnin, když v kurzu jsou každý den jiná jídla… (Doma uvařím obilovinu, luštěninu, dám do ledničky a jím to několik dní…). Napíše mi k tomu prosím někdo něco? Díky Lenka
Buďte první, kdo napíše komentář