Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

11. Proč jsou na Jíme Jinak cizokrajné potraviny

Často mluvíte o lokálních potravinách a přitom ve vámi připravených jídelníčcích vídám neznámé suroviny. Jak to?

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

19 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Nepečené včelí úlky bez lepku

Cukroví na poslední chvíli? Pak vyzkoušejte tyto nepečené úlky. Jsou bez lepku, cukru a připraveny jsou během chvíle.

Suché oči: Jak si pomoci stravou?

Suché oči dokáží člověka potrápit a mnohdy až zhoršit kvalitu jeho života. Často nejde jen o problém oka samotného. Právě strava je jedním z faktorů, které...
3

Poklady pro ženské tělo se slevou pro všechny

Ve spolupráci s e-shopem I’m Woman jsme pro vás připravili speciální slevu na oblíbené produkty, které podporují ženské zdraví jemně, přírodně a s respekte...
5
2

Třené bezlepkové cukroví

Jednoduché a rychle připravené cukroví, se kterým nemusíte čekat až na Vánoce. Je bez lepku i bez cukru a skvěle se hodí třeba k odpolednímu čaji.

Horská čočka na smetaně

Lehce pikantí a přesto krémová, přesně taková je horská čočka na smetaně. Lze nakombinovat s různými obilovinami, ale také s plackami či těstovinou. Zahřej...

Třené cukroví

Hledáte na poslední chvíli rychlé a jednoduché cukroví? Potom zkuste toto třené cukroví. Příprava zabere chvilku a taktéž pečení. Pak už je jen na vás, jes...