Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

11. Proč jsou na Jíme Jinak cizokrajné potraviny

Často mluvíte o lokálních potravinách a přitom ve vámi připravených jídelníčcích vídám neznámé suroviny. Jak to?

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

19 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

149
32

Dušičky, Samhain, Haloween. Temné období nebo skvělá příležitost?

Nastává zvláštní období, temná polovina roku. Pro naše předky byly první tři týdny v listopadu magické. Rituálně se zbavovali všeho, co jim v životě už nes...
6

To nejlepší do kuchyně s velkou slevou pro všechny

Všichni registrovaní uživatelé Jíme Jinak mají možnost využít slevu na náku v e-shopu Traminal, kde najdou skvělé pomocníky do kuchyně – od nádobí přes mix...

Houby na talíři

Pokud si v kuchyni rádi hrajete, chcete se rozmazlovat nebo čekáte hosty, tento recept je nejen zajímavý na pohled, ale také velmi chutný a rychlý.
66

Živý kurz vaření: Zdravé vaření pro tělo i duši (29.11.2025)

Zažij kurz, který tě naučí víc než jen vařit. V Základním živém kurzu “Zdravé vaření pro tělo i duši” se naučíš, jak připravit vyvážené a hlavn...

Podzimní fantazie s celozrnnou špaldou a žlutou čočkou

Když se mi jídlo podaří přesně tak, jak jsem ho viděla ve své mysli, jsem nadšená. Podzim je báječné období, barvy přírody lze snadno reprodukovat v kuchyn...
24
20

Rychlé a chutné sušenky bez cukru

Velice snadné a rychlé sušenky, které jsou během chviličky hotové. Skvělé a zdravé řešení, pokud vás honí mlsná. Při použití bezlepkové mouky jsou vhodné i...