Domů > O nás > Pochvaly

Dcera se mnou začala snídat polévku!

Kajkule: Všechna jídla jsou moc dobrá! Moc vás chválím, pěkně jste to pro nás nachystali. Dokonce i děti jedly fazolový nákyp, moc nám všem chutnal. Ta mladší už se mnou snídá dokonce i polévku. Nejíst maso mi problém nedělá, kafe jsem také vysadila. Sama se tomu divím, protože kafe byla moje láska, nějak mi nechybí. No a za minulý týden mám dvě kila dole!

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Zdravý životní styl mě baví, zdravé stravování tvoří jeho nejdůležitější součást. Ráda se v této oblasti vzdělávám a nabyté poznatky zkouším v praxi. Sdílení poznatků mě obohacuje, motivuje a přináší mi novou inspiraci.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Zdenka Langova
21. 5. 2019

Mila Evo, mam za sebou uz nejaky tyden uspesne kurs Jarni ocisty, 10 kilo dole, ty si vice mene drzim. Moje otazka zni: Ma pro mne smysl se prihlasit jeste do Hubnuti do plavek? Jako hubnout potrebuji dal, stale mam jeste 10-15 kilo navic, ale da mi kurz neco noveho, nebo rozsiri necim me zkusenosti z jarni ocisty? Dekuji za odpoved a preji vsem devcatum uspesne hubnuti a zdarne zvladnout prechod na zdravejsi stravovani! Zd.Langova, Babka Korenarka

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...