Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Dobroty babičky Dáši a Světlany v Praze

11. října budete mít příležitost setkat se v Praze naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou u příležitosti křestu jejich společné nové kuchařky zdravých dobrot. My měly jsme tu čest ochutnat jejich dobroty na horách, takže můžeme kuchařku směle doporučit. Čeká vás autogramiáda, křest knihy, ochutnávka a  hlavně setkání s autorkami

Kde

11. října 2014 ve 13.00

Kde

Nakladatelství ANAG, Jungmannova, 748/30
Praha 1 Nové Město

Program

Přátelské setkání s podobně naladěnými lidmi a popovídání naživo s Dášou Lužnou a Světlanou Šnajberkovou, ochutnávka dobrot, autogramiáda a křest knihy “Makrobiotické  dobroty babičky Dáši a Světlany”

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Cena

Vstup zdarma!

Dárek

Všichni budete mít možnost koupit na místě knihy Dagmar Lužné se slevou 30%! A rovnou si můžete nechat knihu podepsat autorko. Pokud se nemůžete akce zúčastnit, ještě pořád můžete novou knihu koupit v eshopu nakladatelství Anag. Členové Klubu a registrovaní uživatelé mají slevu i  v průběhu roku.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak a registrované uživatele

Pokud jste si na našich stránkách udělali registraci, máte na všechny tituly nakladatelství Anag 20% slevu. Jste-li členové Klubu Jíme Jinak máte slevu 30%. Pro uplatnění slevy v eshopu nakladatelství Anag uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 Na setkání s vámi se těší Dáša a Světlana

PS: Kdo to má blíž do Olomouce, může přijít na autogramiádu v Olomouci 27. září 2014 ve 13.00.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Danička
11. 12. 2014

Knihu už máme také doma a museli jsme si dávat s dcerou pozor, abychom
ji při listování celou neoslintali :) :)

Lucka Z.
11. 10. 2014

O knize jsem věděla z newsletteru Anagu. O akci jsem se dozvěděla od vás tady – děkuji za toto upozornění. Dnes jsem byla, mám tři vánoční dárky a jeden pro sebe. Ochutnala jsem spoustu dobrot, viděla autorky naživo, navázala jeden kontakt a moc si to užila. Díky, Evo a Heleno a příští autogramiáda nad vaší knihou, ju? :-)

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Teplé pyré na uklidnění

Tento uklidňující, teplý krém je výborný na zahřátí během chladnějších dní, ale skvěle chutná i vychlazený. Skvěle se hodí pro ty, kdo mají oslabený okruh ...

Zázračná dýně – chutná léčivka

Víte, jaké má dýně zdravotní účinky a jak se s ní dá hubnout? V našem vaření patří k nejoblíbenější zelenině, jejíž sezóna je v plném proudu. Jestli jste j...

Batata Harra jinak

Recept na jednoduché pikantní jídlo, ideální jako zeleninová složka talíře, kterou je dobré zkombinovat s něčím, co její pálivost trošku zkrotí, např. s rý...
klub
78
30

Rýma: Proč ji máme a jak se jí zbavit u dospělých i dětí

Rýma je nejčastějším onemocněním dětí i dospělých. Co je její hlavní příčinou? Proč se objevuje, jak ji alternativně léčit u dětí, jak u dospělých a jak jí...

Je přírodní kosmetika opravdu to nejlepší pro naši pleť?

Přírodní kosmetika zažívá v posledních letech obrovský boom a na trh přichází také spousta luxusních značek, které se předbíhají v tom, které produkty vypa...

Tibetské momos jinak

Momos je tradiční jídlo z Tibetu a Nepálu. Momos, dim sum nebo wonton jsou různá jména pro plněné slané taštičky, které jsou populární v Číně, Nepálu, Tibe...