Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

5. Já se masa nechci vzdát

Musím se na Jíme Jinak vzdát masa? A co můj partner, který maso miluje? Mrkněte na video, jak je to na Jíme Jinak s masem.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

40 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Bezlepkoví ježečci

Rychlé a jednoduché na přípravu. Přesně takové je toto cukroví, které je bez lepku, mléka i cukru. Do výroby těchto ježečků můžete zapojit i děti a nebo ji...

Cizrnové sušenky bez lepku

Kdo mě už trochu znáte, tak víte, že občas do dezertu šoupnu i ne úplně typickou ingredienci. I tentokrát jsem zaexperimentovala a vznikly tyto bezlepkové ...

Vánoční pomerančový adzuki krém

Pokud vám z Mikuláše zbudou pomeranče, udělejte z nich tento sladký krém plný bílkovin. Můžete ho vrstvit do pohárků třeba se sušenkami a amasaké a udělat ...

Mandlové sušenky bez lepku

Rychlé a jednoduché sušenky, které se hodí jako pohoštění pro návštěvu, jen tak na mls k čaji a budou skvělé i jako vánoční cukroví. Jsou bez lepku, cukru ...

Makové marokánky (bez mouky, vegan, paleo)

Výborné, voňavé a rychlé cukroví. Mouku v nich nahradí mletý mák místo sladidel ho osladí pouze sušené ovoce. Marokánky zvládnete levou zadní připravit i t...

Dýnová italská piadina

Pokud máte rádi dýně, tak určitě vám zachutná i tento recept. Placička bude mít pěknou oranžovou barvu a sladší chuť. Bude se vám hodit jako příloha k zele...