Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

5. Já se masa nechci vzdát

Musím se na Jíme Jinak vzdát masa? A co můj partner, který maso miluje? Mrkněte na video, jak je to na Jíme Jinak s masem.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

40 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Šalotky na tamarindu a kokosu

Recept pro milovníky indické kuchyně. Vyzkoušejte ho a dejte vědět, jak vám chutnal. Zkusit si připravit doma recepty je někdy jediná možnost, jak navštívi...

Černý talíř

Vyzkoušejte tento rychlý, jednoduchý a lahodný recept obsahující černou rýži a fazole. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro posílení vašich ledvin.
144
22

Černé potraviny posilují ledviny. Víte, které to jsou?

Pokud jste si pročetli materiály na zimu, narazili jste na informaci, že v zimě se mají pro posílení ledvin na talíř dostat tmavě modré až černé potraviny....
58
24

Unavená? Posilte v zimě ledviny!

Biologická zima je tu. Je proto chytré upravit jídelníček, pitný režim, používání soli a tuků, změnit způsob vaření a životní styl, abychom si zimu a blíží...

Psychické zdraví a 3 nejdůležitější zásady péče o něj

Psychická hygiena, stejně jako ta fyzická je nezbytnou součástí zdraví. Tak jako si každý den čistíme zuby nebo myjeme ruce, bychom měli věnovat pozornost ...

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...