Domů > O nás > Pochvaly

Musím se u jídla brzdit, jak je to dobré (Jaroslav)

Jaroslav: Černá čočka s batáty je zajímavá kombinace, opět velmi jednoduchý a chutný recept. Přílohu jsem zvolil jasmínovou rýži. Nejvíce mě začíná bavit, že každý recept má svou vlastní specifickou chuť. Bál jsem se, že při častějším vaření luštěnin to bude fádní. Omyl, musím se u jídla brzdit, abych to alespoň trochu rozkousal, jak je to dobré 😀

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

56
14

Vánoční dárky za hubičku: 6x domácí kosmetika

Chcete dát blízkým jako dárek kosmetiku, ale ne tu chemickou? Vyrobte jim přírodní kosmetiku sami! Mrkněte na našich 6 tipů na rychlou a jednoduchou domácí...
32
8

Jak jsme strávili noc s bezdomovci pod mostem

Vyrazili jsme na akci Noc venku, která se konala pod mostem u pražského Hlavního nádraží s lidmi bez domova. Jak vypadá moderní chudoba? Co přivedlo někter...
139
9

Neusmívám se moc?

Nevím, proč máme my Češi s úsměvem stále takový problém. Sama se usmívám ráda a často, kdykoliv je k tomu možnost. A možnost je vždy.
33
3

Víte, jak kalorické jsou tradiční vánoční dobroty?

Jsou tu Vánoce – čas hojnosti a dopřávání si. Kdo by odolal cukroví, vánočce, salátu, řízku, punči a dalším dobrotám? Od toho přeci ty Vánoce jsou...

Baozi jinak

Máte rádi čínské plněné knedlíčky baozi? Vyzkoušejte je v jiné, zdravější verzi.

Bezlepkoví ježečci

Rychlé a jednoduché na přípravu. Přesně takové je toto cukroví, které je bez lepku, mléka i cukru. Do výroby těchto ježečků můžete zapojit i děti a nebo ji...