Domů > O nás > Pochvaly

Musím se u jídla brzdit, jak je to dobré (Jaroslav)

Jaroslav: Černá čočka s batáty je zajímavá kombinace, opět velmi jednoduchý a chutný recept. Přílohu jsem zvolil jasmínovou rýži. Nejvíce mě začíná bavit, že každý recept má svou vlastní specifickou chuť. Bál jsem se, že při častějším vaření luštěnin to bude fádní. Omyl, musím se u jídla brzdit, abych to alespoň trochu rozkousal, jak je to dobré 😀

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Dietní polévka na žaludek – když trávení potřebuje klid

Žaludek je citlivý orgán, který jako první reaguje na stres, emoce, nevhodnou stravu nebo příliš rychlé tempo života. Když se ozve bolestí, pálením či těžk...
66

22x inspirace na recepty s tempehem

Hledáte něco nového, co udělat z tempehu? Tento článek vám nabídne rovnou 22 receptů a inspirací na obědy, večeře i svačinky z tempehu.

Ovesné sušenky s ovocem

Jednoduché rychlé sušenky bez cukru, mléka i vajec, které přijdou vhod, když vás přepadne mlsná.
30
8

Není svíčka jako svíčka. Některé jsou plné toxinů

Svíčky nám navozují relaxační atmosféru, zapalujeme si je, když na někoho vzpomínáme, když přijde čas dušiček anebo adventní čas. Jak je to ale s bezpečnos...

Halušky miš maš

Mám ráda jídla typu “míchanice”, tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.

Domácí sardinské gnocchi – malloreddus

Domácí sardinské gnocchi malloreddus – klasika a srdcovka sardinské kuchyně. A když je venku nevlídno, je to ideální chvíle schovat se domů a užít si relax...