Domů > O nás > Pochvaly

Musím se u jídla brzdit, jak je to dobré (Jaroslav)

Jaroslav: Černá čočka s batáty je zajímavá kombinace, opět velmi jednoduchý a chutný recept. Přílohu jsem zvolil jasmínovou rýži. Nejvíce mě začíná bavit, že každý recept má svou vlastní specifickou chuť. Bál jsem se, že při častějším vaření luštěnin to bude fádní. Omyl, musím se u jídla brzdit, abych to alespoň trochu rozkousal, jak je to dobré 😀

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Japonská kuchyně – 3. díl -nástroje a náhražky

Japonská kuchyně je směsicí tradice, přesnosti a srdce, a nástroje jsou klíčovou součástí tohoto kouzla. Ale pravda? Nemusíte mít sbírku drahých nástrojů, ...
59
27

VIDEO: Mikuláš zdravě – jak ho dětem nezkazit

Jak udělat Mikuláše zdravě a přitom mít spokojené děti? Jste biomatka nebo chcete své miláčky zahrnout sladkostmi? Ve videu (8 minut) máme hned 5 nápadů, j...

Jáhlové knedlíky plněné “uzeným”

Hezky česky ale bez masa, bez vajec a navíc přirozeně bez lepku. Když si chcete dopřát klasiku, ale nemít těžké břicho, dejte si naše knedlíky s uzeným. Sn...

Tempehová bašta

Tento recept je krásně podzimní a hřejivý. Až ho ochutnáte, snad nám dáte za pravdu, že jsme jednoduše nemohli zvolit jiný název.

Zbytkové pečené placičky

Když v lednici zůstane trocha rýže, je to ideální příležitost vykouzlit něco křupavého a voňavého. Tyhle jednoduché placičky ze zbytků jsou rychlé, úsporné...
klub
53
10

Rakovina – Co jí způsobuje (1. díl)

Podle statistik každý třetí obyvatel České republiky v průběhu svého života onemocní rakovinou. Pokud ale známe psychické i fyzické příčiny, můžeme si své ...