Domů > O nás > Pochvaly

Musím se u jídla brzdit, jak je to dobré (Jaroslav)

Jaroslav: Černá čočka s batáty je zajímavá kombinace, opět velmi jednoduchý a chutný recept. Přílohu jsem zvolil jasmínovou rýži. Nejvíce mě začíná bavit, že každý recept má svou vlastní specifickou chuť. Bál jsem se, že při častějším vaření luštěnin to bude fádní. Omyl, musím se u jídla brzdit, abych to alespoň trochu rozkousal, jak je to dobré 😀

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Kváskové koláče

Kváskové koláče bez cukru, bílé mouky, mléka i vajec a přesto jako od babičky. Pochutná si na nich celá rodina a jistě jimi potěšíte každou návštěvu.
21
2

Dárkové poukazy na kurzy a Klub Jíme Jinak

Chcete najít pod stromečkem vstup do Klubu Jíme Jinak nebo některý z našich kurzů? Dejte svým Ježíškům tip na výhodné dárkové poukazy. Malé i větší poukazy...

Tofu scissor těstoviny

Hedvábné tofu se dá použít i na těstoviny ve stylu fusion, ne zrovna italské, ne zrovna asijské. Výsledkem je krémový a lahodný pokrm jen z několika jednod...
klub
136

Prosinec – plakátek na ledničku

Co v prosinci jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pla...
67
18

Stokrát lepší než mikulášský balíček plný sladkostí (Jitka)

Jak řešit mikulášskou nadílku a adventní kalendář u dětí, které jsou z dětství zvyklé na sladkosti? Svoje zkušenosti nám před časem poslala maminka Jitka, ...

Rychlý dýňový krém s čerstvou kurkumou a zázvorem

Máte doma čerstvý kořen kurkumy? Šup s ním do polévky. Kurkuma zvyšuje obranyschopnost, odolnost a regeneraci organizmu. A protože přináší úlevu i při emoč...