Domů > Magazín > Blog

Pampelišky k obědu?!

Nevěřila bych, že mi pampelišky budou v salátu tak chutnat. Neustále někde čtu o tom, jak  je důležité je jíst na jaře, protože posilují játra a žlučník.  Jen jsem nikdy neměla odvahu je opravdu zkusit. Eva jí měla a natrhala jich na nedělní seminář vaření půl tašky. Udělala výborný salátek z ledového salátu, kysaného zelí, sojanézy, mladých listů pampelišek a z pár fialek. A byla to taková dobrota, že mohu jen doporučit. Důležité je, natrhat listy pampelišek dřív, než začnou kvést. Do té doby nejsou hořké, ale krásně křehké a šťavnaté.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář