Nevěřila bych, že mi pampelišky budou v salátu tak chutnat. Neustále někde čtu o tom, jak  je důležité je jíst na jaře, protože posilují játra a žlučník.  Jen jsem nikdy neměla odvahu je opravdu zkusit. Eva jí měla a natrhala jich na nedělní seminář vaření půl tašky. Udělala výborný salátek z ledového salátu, kysaného zelí, sojanézy, mladých listů pampelišek a z pár fialek. A byla to taková dobrota, že mohu jen doporučit. Důležité je, natrhat listy pampelišek dřív, než začnou kvést. Do té doby nejsou hořké, ale krásně křehké a šťavnaté.

⏩ BRZY ZAČÍNÁ PODZIMNÍ DETOX KURZ

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

SDÍLEJTE PŘÍSPĚVKY - získejte členství v Klubu JJ nebo jeho prodloužení. Jak to funguje?
Jíme Jinak
Autorem článku je Jíme Jinak
Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)
Předchozí článekLabužnická čočková omáčka
Další článekSnídaňová miso polévka