Domů > Magazín Zrnění > Téma

Poselství modrých zón

Podrobné shrnutí všech skutečně funkčních a dlouhodobě prověřených metod na zvýšení dožitého věku. Budete možná překvapeni, že tzv. zdravá strava není vždycky podmínkou.  

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Jemný čočkový krém

Krémová, sametová, rychlá a jednoduchá. Taková je tato luxusní bezlepková pomazánka z červené čočky, kterou si můžete vychutnat s kváskovým chlebem, placka...

Fíková omáčka

Tato sladko-pikantní omáčka je vynikající například na pečenou nebo smaženou zeleninu, na rýži, na tempeh, na tofu, jednoduše všude, kde vás napadne. Pokud...

Fazolový hummus s pečenou mrkví

Vynikající pomazánka z fazolí a pečené mrkve, kterou můžete použít na pečivo, placky, ale také například jako dip k pečené zelenině.

Podzimní nádivka

Podzimní nádivka nebo chcete-li sekaná, která se skvěle hodí k salátům, dipům a podobně. Je výborná i za studena a proto ji můžete připravit i jako jídlo n...

Šafránové rizoto

Snadné a rychlé rizoto, voňavé díky šafránu a jemné díky přidanému lískooříškovému máslu.

Onigirazu

Onigirazu je jakýmsi křížencem mezi sushi, onigiri a sendvičem. Sympatické je, že náplní může být nekonečno, záleží jen na naší fantazii a chuti. Navíc se ...