Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Postavte si vlastní hliněnou pec na chléb či domácí pizzu

Chcete si péct vlastní chléb či domácí pizzu? Že nemáte pec? Nevadí, blíží se kurz, kde se můžete naučit, jak si takovou pec z hlíny postavit. A pozor – členové klubu mají 10% slevu a jejich partneři 66% slevu, pokud pojedou společně. 

 

Obsah kurzu

Lektor Tomáš Kramár vás naučí postavit venkovní hliněnou pec. Přitom si osvojíte několik základních technik stavění z hlíny: „cob“ neboli lepenice, hlína izolační, akumulační i omítková. Večery strávíte úvodem do přírodního stavitelství.

Kapacita omezena na 10 lidí, tak neváhejte a přihlašte se!

Kdy

23.-25.5. 2014 (Začátek v pátek večeří v 17:30 a konec v neděli odpoledne. )

Kde

Apartmány na vršku, Horní Libchavy 127, 561 16 Libchavy (u Ústí nad Orlicí)

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Ubytování

V ceně je ubytování ve sluneční ložnici na matracích s povlečením a ručníkem a v břízové ložnici na postelích s povlečením a ručníkem (počet je omezen).  Zájemci si mohou dokoupit ubytování v apartmánech.

Strava

Vegetariánská a  makrobiotická strava.

Cena

Cena 2.990 Kč na osobu zahrnuje kurzovné, chutnou vegetariánskou stravu a  makrobiotickou stravu, ubytování ve sluneční ložnici na matracích s povlečením a ručníkem a v břízové ložnici na postelích s povlečením a ručníkem. 

Kontakt pro více informací a rezervace  

Kontakt pro více informací ohledně ubytování: Josef Musil, tel.: +420 775 552 980

email: info@apartmanynavrsku.cz 

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu Jíme Jinak mají slevu 10% a partneři členů mají 2.000 Kč slevu. Pokud si tedy člen klubu přivede partnera, partnerku, manžela či manželku (nikoli kamaráda či kamarádku) bude za něj platit jen 990 Kč! Pro uplatnění slevy uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 

 

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Právě jsme se vrátili ze stavby pece. Akce byla super, parádní kolektiv, bezva pecař. Přijeďte si něco dobrého upéct. Myslím, že tak za tři týdny tam bude slavnostní zahájení pečení. Vychází to na víkend 13.-15.6.

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Pálení žáhy po jídle

Pálení žáhy po jídle je častým problémem. Projevuje se pálením v krku či za hrudní kostí, říháním, kyselou chutí v ústech a někdy i bolestí na hrudi, která...

Svatomartinské “Huso”-knedlo-zelo

Česká sváteční klasika nezklame ani v našem odlehčeném provedení. Huso knedlo zelo podle Jíme Jinak je skutečná lahůdka, na které si určitě pochutnají všic...

Bezlepkový koláč zdobený jablky

Zpříjemněte si podzimní den jednoduchým a chutným kokáčem, k jehož přípravě není třeba speciálních ingrediecí. Je bez lepku, cukru i živočišných produktů.

Vypečená cizrnová bašta

Je to bašta! A vypečená, protože je v ní pečený batát a červená řepa. Pokud si jí připravíte podle receptu, pak uvidíte, jak ten název pasuje.

Vločkové placičky

Placičky z ovesných vloček, které můžete konzumovat jak naslano, tak nasladko. Nic jednoduššího asi neexistuje. Ale výsledek je překvapující, určitě vyzkou...
195
19

Stravování podle Ajurvédy – zásadní principy pro naplánování vašeho zdravého jídelníčku

Prý není nic víc sexy než žena, která umí chutně vařit. A pokud vaří ještě i zdravě, pak musí být neodolatelná! Jak ale vařit podle Ajurvédy? Jak se stravo...