Domů > Magazín > Blog

Přednáška Zažívací systém – Olomouc 7.12. 2019

Spojte příjemné s užitečným – dojděte si pro informace na přednášku MUDr. Vladimírové Strnadelové a Jana Zerzána a ochutnejte u toho zdravé sladkosti i slané občerstvení. Na místě bude možnost nakoupit jejich knihy s 30% slevou.

Přednáškou Vás provede MUDr. Vladimíra Strnadelová, která praktikuje 25 let celostní medicínu, čínskou fytoterapii, akupunkturu, homeopatii, léčbu bylinami, detoxikaci organismu přírodní cestou, a dále Jan Zerzán, který má 30 let praxe s léčebnou stravou při chronických nemocech.

Kdy

7. prosince 2019, 14.00 – 17.30

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Kde

Palác Bohemia, Kollárovo nám. 7, Olomouc

Program

  • kulturní vystoupení
  • přednáška na téma Zažívací systém, jeho funkce, příznaky nemoci a z toho vyplývající vhodná strava
  • beseda spojená s ochutnávkou sladkých a slaných pokrmů, které připraví Ing. Dagmar LUŽNÁ.
  • Na místě bude možné zakoupit publikace „Radost z jídla”, včetně DVD a „Radost ze zdravých dětí”, včetně DVD a další tituly vydané nakladatelstvím ANAG z edice zdraví a volný čas s 30% slevou, kterou členové Klubu mají po celý rok viz tento článek.

Vstupné

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

  • Členové Klubu Jíme Jinak mají 150 Kč slevu, budou platit na místě 150 Kč místo 300 Kč.
  • [přihlaste se].
  • Sleva platí pouze pro členy Klubu, ne pro jejich doprovod.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

klub
51
9

Rakovina – Co jí způsobuje (1. díl)

Podle statistik každý třetí obyvatel České republiky v průběhu svého života onemocní rakovinou. Pokud ale známe psychické i fyzické příčiny, můžeme si své ...

Květákový steak

Květákové řízečky chutnají zpravidla všem. Pokrm je velmi rychle připravený a můžete si ho dochutit podle svých preferencí.

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
170
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?