Domů > Magazín > Blog

Přednáška Zažívací systém – Olomouc 7.12. 2019

Spojte příjemné s užitečným – dojděte si pro informace na přednášku MUDr. Vladimírové Strnadelové a Jana Zerzána a ochutnejte u toho zdravé sladkosti i slané občerstvení. Na místě bude možnost nakoupit jejich knihy s 30% slevou.

Přednáškou Vás provede MUDr. Vladimíra Strnadelová, která praktikuje 25 let celostní medicínu, čínskou fytoterapii, akupunkturu, homeopatii, léčbu bylinami, detoxikaci organismu přírodní cestou, a dále Jan Zerzán, který má 30 let praxe s léčebnou stravou při chronických nemocech.

Kdy

7. prosince 2019, 14.00 – 17.30

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Kde

Palác Bohemia, Kollárovo nám. 7, Olomouc

Program

  • kulturní vystoupení
  • přednáška na téma Zažívací systém, jeho funkce, příznaky nemoci a z toho vyplývající vhodná strava
  • beseda spojená s ochutnávkou sladkých a slaných pokrmů, které připraví Ing. Dagmar LUŽNÁ.
  • Na místě bude možné zakoupit publikace „Radost z jídla”, včetně DVD a „Radost ze zdravých dětí”, včetně DVD a další tituly vydané nakladatelstvím ANAG z edice zdraví a volný čas s 30% slevou, kterou členové Klubu mají po celý rok viz tento článek.

Vstupné

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

  • Členové Klubu Jíme Jinak mají 150 Kč slevu, budou platit na místě 150 Kč místo 300 Kč.
  • [přihlaste se].
  • Sleva platí pouze pro členy Klubu, ne pro jejich doprovod.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Je přírodní kosmetika opravdu to nejlepší pro naši pleť?

Přírodní kosmetika zažívá v posledních letech obrovský boom a na trh přichází také spousta luxusních značek, které se předbíhají v tom, které produkty vypa...

Tibetské momos jinak

Momos je tradiční jídlo z Tibetu a Nepálu. Momos, dim sum nebo wonton jsou různá jména pro plněné slané taštičky, které jsou populární v Číně, Nepálu, Tibe...

Špagety s daikonem, čínským zelím a řasou nori

Pokud máte také rádi fusion recepty, vyzkoušejte tuhle čínsko – italskou dobrotu. Nebojte se v kuchyni experimentovat. V kuchyni, alespoň v té mé, ne...
125
15

Biologická zima už je tu!

Biologická zima začíná v půlce listopadu. A protože zima patří k energii vody, jsou v tomto období nejvíce zranitelné ledviny a močový měchýř. Oba orgány j...

Už jste vysadili česnek?

Česnek je oblíbenou cibulovitou zeleninou, pěstuje se u nás velmi hojně. Na výběr máme z mnoha odrůd s odlišnými vlastnostmi.

Síra – minerál krásy

Přestože je síra třetím nejhojnějším minerálem v našem těle, věnuje se jí poměrně málo pozornosti. Víte například, proč se jí přezdívá minerál krásy? A v j...