Domů > Nepřehlédněte

Startuje Celostní akademie vitality Romana Vybírala

Zveme Vás na Celostní akademii vitality Romana Vybírala – životospráva, tělesná kondice, duševní rovnováha, denní návyky, bosá chůze, síla myšlenek a další, to jsou témata akademie. Klubáci mají vstup se super slevou!

“V menší skupince cca 10-15 lidí projdeme všechny důležité aspekty zdravé životosprávy, jako jsou např. celostní výživa a pitný režim, tělesná kondice a duševní rovnováha, denní návyky pro dlouhý a zdravý život, přínos otužování a bosé chůze na imunitu, síla víry a myšlenek v procesu uzdravování, epigenetika jako nové světlo nejen pro ty, kteří se spoléhali jen na geny apod. Těším se na Vaši účast. Zdraví a sílu nám všem.”, Roman.

Čeká vás ucelený UNIKÁTNÍ koncept funkčních zdravých návyků vedoucí k silnější imunitě, větší energii a vitalitě, současně k prevenci stále rostoucích chronických potíží současného člověka (tzv. Nemoci z blahobytu?a v neposlední řadě k pevnějšímu, silnějšímu a odolnějšímu tělu a jeho přirozené váze.

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Kdy a kde

od 17.9. Praha, krásné vzdušné prostory pár minut pěšky od hlavního vlakového nádraží Praha: http://pureheart.cz/kontakt/ – Pure heart, Příběnická 8, Praha 3 – Žižkov, parkování možno u budovy VŠE naproti

od 14.10. Říčany, příjemné moderní sportovní prostředí: https://www.nafialce.cz/kontakt Na Fialce, Mánesova 2530/3a, 251 01 Říčany

Program akademie

Akademie se skládá z celkem 6ti na sebe navazujících setkání v průběhu cca 4 měsíců– mnoho týdnů dává dostatek prostoru pro vyzkoušení si a osvojení nových přístupů (strava, pohyb, návyky) ve svém vlastním životě.

Vnitřní skladba těla pohledem Tanita a přínos do reálného života, Každodenní návyky podporující vitalitu a pevné zdraví, Celostní koncept stravování a pitný režim, Prevence chronických civilizačních onemocnění, Koncept bosé chůze a mocný vliv otužování na silnou imunitu, role střevního mikrobiomu na naše zdraví – rovnováha mikroorganismů, úvod do epigenetiky, síla mysli a víry v procesu uzdravování, Prospěšné protahování a zdravé pohybové návyky a vzorce, Další možnosti léčby běžných potíží vedle klasické západní medicíny, Dlouhověkost – vědecké důkazy, Chronický zánět a jeho dopady na celostní zdraví, Detoxikace a půsty…

Celý program na http://romanvybiral.cz/workshopy/

Cena a přihlášky

3.850,- Kč

Zjistit více.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Pro členy Klubu Jíme Jinak se nám podařilo domluvit naprosto skvělou klubovou cenu.

[přihlaste se]

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...