Děti od 1 a půl roku
Houbová smaženice s mangoldem
Už nevíte, co s bujícím mangoldem a čerstvými hříbky? Pokud máte obojího dostatek, vyzkoušejte rychlou smaženici. Po té naší vám nebude těžko, protože je b...
21
72
“Rajská omáčka” z červené řepy
Všem milovníkům rajčat určitě udělá radost tato falešná rajčatová omáčka, která se výborně hodí jak na těstoviny, tak jako omáčka ke knedlíkům a seitanu. P...
22
19
Malinový krém
Začíná sezóna malin a tak jsem jsem pro vás vymyslela nový recept s tímto vynikajícím ovocem. Vznikl vlastně velmi originálně. Sotva jsem vlekla těžkou taš...
12
17
Rychlý salát z vodnice, ředkviček, salátu a kvašené zeleniny
Pokud chcete k jídlu přidat něco šťavnatého, udělejte si tento jednoduchý salátek.
12
13
Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele
Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...
17
11
Krémová batátovo-mrkvová polévka
Jednoduchá polévka s minimem ingrediencí a rychle hotová. Úspěch zaručen!
29
16
Novoroční čočkový kompletní talíř
Novoroční tradice velí mít k obědu čočku. Bohužel se podává většinou s uzeninou nebo vajíčkem. Tato kombinace je nejen velmi těžko stravitelná, ale také o...
kurz
4
Zeleninová směs s tofu
Rychlo oběd v podobě zeleninové směsi s tofu vás dneska určitě uspokojí.
Zdravé recepty
klub
26
11
Bezlepkový chléb v troubě – kyprý i bez kvásku a kypřícího prášku
Ani bezlepkáři nepřijdou zkrátka! Šárka peče roky bez lepku a má pro vás svůj osvědčený recept na bezlepkový chléb v troubě, bez kvásku či kypřidel, který ...
9
11
Jarní směs s cizrnou
Zase jedna rychlá dobrota, která se vším všudy nezabere víc jak 20 minut. Jen je potřeba mít už uvařenou cizrnu.
2
19
Štědrovečerní menu
Můžete si pochutnat, uspokojit chuť po smažené bílkovině i bramborovém salátu, a přitom můžete jít po večeři zlehka rozbalovat vánoční dárky. Po našem štěd...
3
8
Zeleninový nákyp s adzuki fazolemi
V chladném období přijdou k chuti různé pečené dobrůtky. Jednou z populárních v naší kuchyni je fazolový nákyp. A protože je v něm dost mangoldu, je zajíma...