jak použít kešu ořechy
Tatranky jinak
Máte rádi plněné oplatky, ale chcete se vyhnut cukru, nezdravému tuku a vůbec té hromadě nezdravých ingrediencí, které se skrývají v kupovaných sušenkách? Vyzkoušejte...
Batátové halušky s „bryndzou“ a vypraženou „slaninou“
Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na...
Krémový sýr v barevném pepři
Krémový sýr v pepři připravíte během chvíle a zaručeně si pochutnáte. Skvěle se hodí ke kváskovému pečivu či křupavým krekrům.
Nákyp ze špagetové dýně
Zbyla vám upečená špagetová dýně a přemýšlíte co s ní? Tak šup s ní do nákypu. Je úžasně krémový a vláčný a s ingrediencemi...