Domů Téma Kocovina

kocovina

Pupalka dvouletá – skvělá v kuchyni i v lékárničce

Královna noci, pupalka, se dá využít i přes den. Je to léčivka, krásně voní a její květy, kořen i listy se dají využívat v...

Chřestová sezóna je tu: 9 faktů, které vás překvapí

Chřest je velmi zajímavá zelenina a jeho sezóna je právě v plném proudu. Věděli jste například, že Česko bylo dříve chřestovou velmocí a náš...

Umeboši švestičky – první pomoc nejen při nevolnosti

Umeboši švestičky jsou základní součástí přírodní lékárničky první pomoci doma, i na cestách. V akutním stavu většinou i jen kousek umebošky zajistí po pár minutách...

Miso pasta pod lupou: vše, co o ní potřebujete znát (1....

Miso pasta patří doslova mezi zázračné potraviny. Jeho chuť je natolik skvělá, že pozvedne každou polévku či pokrm o několik řádů výš. Má spoustu léčivých...

TOP 7 druhů koření: dodají nejen chuť, ale také léčí

Koření by v našich kuchyních mělo mít nezastupitelné místo. Nejen že dodává chuť a vůni pokrmům, umožňuje méně solit, ale také bojuje proti řadě...

13 zajímavostí o kvašené zelenině

Že je pickles vitamínová bomba už ví asi každý. Ale věděli jste, že ho jako tajný recept na krásu používala Kleopatra? Nebo že zachránilo...

Co dělat když se přejíme nebo opijeme?

Silvestr patří mezi svátky, kdy si většinou dáme něco víc ke snědku a pití, než obvykle. Poradíme vám, jak se zachovat, když si chcete výjimečně...
Téma: kvašené zelí, pupalka, krvácení, cejlonská skořice, zánět, zácpa, ječmenné miso, shiromiso, lupénka, pupalkový olej, kinetóza, revma, zvracení, bílý chřest, překyselení, bílé miso, kyselina citronová, revmatismus, bílá mouka, opice, umeboši pasta, přejezení, výroba misa, železo, kurkuma, veganství, jak používat miso, neuralgie, cholesterol, pupalkový květ, skořice, rýžový půst, umeboška, nevolnost, blanšírování, miso, spánek, chřest, květ pupalky, špargl, bylinky, afrodiziakum, umeboshi, vlasy, stárnutí, žlučník, kysané zelí, vykašlávání, plísně, nechutenství, vegetariánství, cukrovka, půst, pravá skořice, kojení, koncentrace, shizo listy, nakládaná zelenina, jak vařit chřest, oregáno, silvestr, mládí, pms, vápník, čínská skořice, nedokrvování končetin, prsa, alkohol, rýžové miso, přejedení, sezóna jaro, maso, energie, fermentace, fenykl, nespavost, congee, mořská nemoc, muškátový oříšek, vegetariánské recepty, pálení žáhy, vitalita, zelený chřest, migréna, otoky, druhy miso, sport, naložená zelenina, sluch, anýz, chronická únava, úprava chřestu, slinivka, stres, vegan, imunita, domácí pupalkový olej, alternativní léčba, únava, kocovina, nadváha, astma, umeboši švestička, vývar, volné radikály, fermentovaná zelenina, těžké kovy, shizo, nízký krevní tlak, trávení, umebošky, rýžová dieta, hyperaktivita, detoxikace, listy pupalky, kyselinotvornost, kousání, podpora imunity, moc jídla, nadýmání, mozek, nachlazení, švestičky umeboši, hatcho miso, křeče, minerály, kyselina mléčná, hemoroidy, nemoci cév, atopický ekzém, záněty, natto miso, co dělat když jsem se přejedla, antioxidant, laktace, kurděje, uklidnění, oslava, nervy, druhy misa, nepravá skořice, umeboši, dech, miso polévka, stáří, odvodnění, přírodní léčba, party, Klub Jíme Jinak, kysaná zelenina

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?