Domů Téma Kocovina

kocovina

Umeboši švestičky – první pomoc nejen při nevolnosti

Umeboši švestičky jsou základní součástí přírodní lékárničky první pomoci doma, i na cestách. V akutním stavu většinou i jen kousek umebošky zajistí po pár minutách...

Miso pasta pod lupou: vše, co o ní potřebujete znát (1....

Miso pasta patří doslova mezi zázračné potraviny. Jeho chuť je natolik skvělá, že pozvedne každou polévku či pokrm o několik řádů výš. Má spoustu léčivých...

Chřestová sezóna je tu: 9 faktů, které jste o chřestu nevěděli

Chřest je velmi zajímavá zelenina a jeho sezóna je právě v plném proudu. Věděli jste například, že Česko bylo dříve chřestovou velmocí a náš...

TOP 7 druhů koření: dodají nejen chuť, ale také léčí

Koření by v našich kuchyních mělo mít nezastupitelné místo. Nejen že dodává chuť a vůni pokrmům, umožňuje méně solit, ale také bojuje proti řadě...

13 zajímavostí o kvašené zelenině

Že je pickles vitamínová bomba už ví asi každý. Ale věděli jste, že ho jako tajný recept na krásu používala Kleopatra? Nebo že zachránilo...

Pupalka dvouletá – pomocník v kuchyni i v lékárničce

Královna noci, pupalka, se dá využít i přes den. Je to léčivka, krásně voní a její květy, kořen i listy se dají využívat v...

Co dělat když se přejíme nebo opijeme?

Silvestr patří mezi svátky, kdy si většinou dáme něco víc ke snědku a pití, než obvykle. Poradíme vám, jak se zachovat, když si chcete výjimečně...
Téma: špargl, laktace, kyselinotvornost, železo, vegetariánské recepty, jak používat miso, kvašené zelí, koncentrace, imunita, revmatismus, přejedení, genmai miso, asparagus, zelený chřest, hleny, kysaná zelenina, sport, zahlenění, minerály, nemoci cév, nevolnost, kyselina mléčná, astma, cejlonská skořice, miso, kurkuma, detoxikace, vitalita, Klub Jíme Jinak, hatcho miso, maso, nadváha, bílé miso, oslava, umeboshi, paměť, alkohol, nachlazení, kurděje, infarkt, přejezení, dech, umeboši pasta, chronická únava, odvodnění, pupalkový olej, koření, nepravá skořice, mořská nemoc, vlasy, záněty, spánek, podpora imunity, jak vařit chřest, vegan, ječmenné miso, čínská skořice, žaludeční vředy, kvašená zelenina, pravá skořice, únava, kinetóza, plíseň, lupénka, plynatost, nadýmání, fermentace, kořen pupalky, roztroušená skleróza, bylinky, opice, pms, antioxidant, krvácení, křeče, veganství, kožní onemocnění, dvanácterníkové vředy, kašel, vápník, chřest, druhy miso, vegetariánství, zavařená zelenina, rýžový půst, výroba misa, květ pupalky, kyselina citronová, moc jídla, listy pupalky, zánět, kimchi, congee, mozek, migréna, rýžová dieta, problémy s trávením, ekzém, umeboši, mládí, přírodní léčba, shizo, kousání, úprava chřestu, zanícené dásně, druhy misa, oregáno, umeboška, stres, rýžové miso, pickles, shiromiso, pepř, stárnutí, vykašlávání, pupalka, nedokrvování končetin, prsa, kožní problémy, pupalkový květ, sezóna jaro, zavařování, kysané zelí, cukr, atopický ekzém, průjem, nespavost, grilování, fenykl, premenstruační syndrom, zvracení, nízký krevní tlak, anýz, neuralgie, vývar, sojové miso, volné radikály, nervy, sluch, těhotenská nevolnost, trávení, hemoroidy, naložená zelenina, zázvor, afrodiziakum, nakládaná zelenina, vysoký krevní tlak, kocovina, plísně, muškátový oříšek

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?