Recepty na rizoto
Recepty na rizoto vás inspirují k přípravě chutných, zdravých a rychlých jídel, která potěší celou rodinu. Na Jíme Jinak najdete nespočet receptů a tipů, jak připravit rizoto z různých druhů rýže, pohanky nebo ječných krup, a tak můžete dle libosti obměňovat chutě a zkoušet nové kombinace. Naše zdravé recepty jsou navíc plné zdravých ingrediencí, které podpoří vaše zdraví a dodají tělu potřebné živiny. Pusťte se s námi do vaření a přineste na rodinný stůl pořádnou dávku zdraví.
Podzimní šafránová rýže
Rychlé a chutné jídlo, ve kterém se příjemně snoubí sladkost daná dýní, mrkví a cibulí s kyselou chutí citrónové šťávy, pikantností koření a příjemnou koře...
Smažená rýže s kadeřávkem a mangoldem
Oblíbená rychlovka na večeři nebo jako příloha k hlavnímu jídlu. Velmi variabilní a vždycky potěší.
Osmahnutá rýže se zeleninou a tempehem
Rychlé jednoduché jídlo bez masa a lepku, skvělé pro začínající podzim.
150
2
Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí
Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...
45
42
Houbové rizoto s tymiánem
Z dovolené jsem si přivezla dva koše hub a tak vznikl další báječný recept. Tymián a houby jsou totiž skvělá kombinace. Zkuste toto božské houbové rizoto p...
Řecká Gemista (plněná zelenina)
V tomto původně řeckém receptu je možné zužitkovat letní úrodu zeleniny. Název receptu gemista znamená v překladu z řečtiny plněný. Pro chuťovou autenticit...
32
22
Brokolicové kari špaldotto s mungo
Stačí pár ingrediencí a moc dobrý, rychlý a jednoduchý recept na světě. Takové miluji. V tomto se kombinuje moje oblíbené ingredience: špaldové kroupy, bro...
klub
111
2
4 tipy, díky kterým připravíte jídlo do 15 minut
Připravit večeři do 15 minut a ještě při tom stihnout uklidit kuchyň? Jde to. Stačí vám k tomu tyto suroviny a pár tipů, jak na to.
112
2
Restovaná basmati s pórkem a sezamem
Moje rodina tohle miluje! Rychlovka za pár minut hotová skvěle poslouží jako lehká večeře nebo se dá využít coby příloha k hlavnímu jídlu na oběd.
28
12
Prasorizo – řecký pórek s rýží
Prasorizo je přirozeně veganské jídlo, které je syté a plné chuti. Tato řecká klasika je vyrobena z hrstky jednoduchých surovin a je z ní lehký a zdravý ob...
6
1
Červený talíř
Jednoduché a krásně barevné jídlo s tadkou, která dodá pokrmu tu správnou vůni i chut.
33
4
Rizoto s kopřivovým pestem
Jaro už klepe na dveře a příroda se probouzí a nabízí nám své poklady. Využijte sílu mladých kopřiv a připravte si pesto, které skvělé ochutí rizoto a může...