Rukola

Thajské rýžové nudle s hlívou v kari omáčce

Máte rádi thajskou kuchyni? Pak vyzkoušejte naši oblíbenou večeři pro teplé dny. Je to rychlovka a chutná naprosto skvěle.
226
22

Nebezpečí zelených smoothie a šťáv – jsou nabité živinami, ale i riziky

Smoothie a zelené detoxikační šťávy zažívají boom. Možná o nich máte také představu, že jde o tu nejzdravější věc, kterou pro své tělo můžete udělat. Že je...

Salát z rukoly, mrkve, okurky a ředkvičky

Chcete oběd nebo večeři osvěžit čerstvou zeleninou? Udělejte si tento rychlý salátek.

Rýžový salát

Lehký a rychlý letní salát, který si můžete velmi snadno upravit dle vaší chuti a dostupnosti zeleniny.

Thajská červená rýže s vodnicí

Voňavá červená rýže – jednoduchý jarní recept, na kterém si jistě pochutnáte.
klub
36

Co nám říkají chutě – Hořká chuť

Pokračujeme v našem seriálu o chutích a tentokrát se podíváme na chuť hořkou. V čem nám může pomoci a jak může podpořit naši vnitřní rovnováhu?
76
15

Rukolový salát s řepou a veganským sýrem

Rychlý salát do skleničky, který skvěle poslouží jako syté jídlo do práce k obědu nebo na cesty. Zkuste si ho s námi připravit podle videa.
87
4

Díky salátům o 11 let mladší mozek

Počet lidí v Česku trpících demencí pořád roste. Do roku 2050 by to mohlo být až 380 tisíc lidí. Prevencí může být listová zelenina. Studie potvrzují, že d...

Jarní černá rýže

Zelená patří k jaru, aby ještě více vynikla, zkombinovala jsem jí s černou rýží. Bylo z toho vynikající sezónní jídlo.
61
2

Jarní pyré s medvědím česnekem à la bramborová kaše

Jarní verze tohoto pozvedne váš sezónní jídelníček. Můžete ji použít jako přílohu ke karbanátkům, nákypům, pečenému seitanu, tempehu či tofu. Věrně napodob...

Houbové bezlepkové kuličky

Tyto chutné bezlepkové kuličky můžete použít k těstovinám, k salátu nebo třeba jen tak na zobání.

Nekynutá batátová pizza se “sýrovou” omáčkou. Chutná celé rodině!

Že je pizza nezdravá? Jak která… Na této si můžete pošmáknout bez obav o svou linii a zdraví :-) Je bez lepku, mléka, vejce, droždí i tuku. Těsto je ...