Zdraví
klub
55
6
Jste element KOV? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy
Jste element kov? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému ...
Houby
klub
14
3
Houby s Hoisin omáčkou
Houby s pikantní Hoisin omáčkou, kterou můžete použít k jakémukoliv jinému pokrmu dle vaší chuti a fantazie. Lahodné a přirozeně bezlepkové jídlo pro milov...
122
4
Jak přirozeně posílit imunitu – svou i dětí (6 praktických tipů)
Po létě, kdy jsme si dali tam nějakou zmrzlinu, občas zákusek, jinde něco grilovaného, je třeba změnit své návyky tak, abychom se vyhnuli podzimním chřipká...
Proč rozhodně nepodceňovat časté a nepřetržité pálení žáhy
Pálení žáhy dokáže být velmi nepříjemné. Pocit pálivé bolesti za hrudní kostí, hořko-kyselá pachuť v ústech a nepohodlí po jídle mohou mít výrazný vliv na ...
Hlavní jídla
klub
5
Gujeolpan – talíř s devíti korejskými pochoutkami
Zdravé, rychlé jídlo z korejské kuchyně. I když to vypadá složitě, je to rychlejší než si myslíte.
Bucatini mac and cheese
Silken tofu je vynikající pro krémové a sametové omáčky. Vyzkoušete třeba tuto veganskou verzi slavné mac and cheese.
Zdravé recepty
klub
100
35
Dýňové bulky
Rychlé, voňavé měkounké bulky skvělé pro slané pomazánky i sladké marmelády.
klub
77
4
Kváskové pečivo – kdy ano, kdy ne
Je lepší kváskové pečivo nebo to klasické? Kdy kváskové pečivo není vhodné? Jak je to s konzumací pečiva a jaký vliv má na naše zdraví. Proč jsme na pečivu...
40
1
5 skvělých potravin pro podzimní talíř a co z nich uvařit
Nakoupíte si zdravé suroviny, ale pak přemýšlíte, co z nich vlastně uvařit, aby jídlo bylo nejen zdravé, ale i chutné, syté a podpořilo tělo? Pojďme se pod...
Polévka s čekankou
Polévka s čekankou je recept inspirovaný kuchyní regionu Lazio v Itálii. Recept je jednoduchý, z dostupných ingrediencí.
6
5
Polévka z pytlíku
Ano, je to polévka z pytlíku, ale ne taková, jaká vás okamžitě napadne. Takovou určitě na stránkách nenajdete. Použijeme pytlíček čaje Yogi. Když jsem si p...