PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Tento seriál přináší výsledky unikátního výzkumu mezi českými ženami, které se změněnou či přímo makrobiotickou stravou prožily jedno či více těhotenství a porodů. Zkoumá vliv stravy na průběh těhotenství, obvyklé potíže, bolesti, psychické projevy, proměny nálad, ale i vztah k okolí. Text je vybaven tabulkami, grafy a statistikami, jejichž poselství je více než pozoruhodné.
Poprvé od vzniku Zrnění nabízíme čtenářům vlastní investigativní počin takovéhoto rozsahu a důležitosti. Jeho účelem není jen povzbudit těhotné ženy k lepší péči o sebe a potomka, ale také poskytnout porodním asistentkám či lékařům, budou-li ochotni naslouchat, první empirickou studii vlivu makrobiotické životosprávy na průběh těhotenství a porodu.
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Snad někdo dokáže vysvětlit rozdil. Osobně si myslím, možná se pletu, že mnoho surovin nejsou lokální, a přesto není problém je používat. Pro mě je důležitá sezónnost. Například ten Čajot se v Česku pěstovat dá, ale je neni to běžná plodina.
Po delší době se k nim vracím, chutnají skvěle!😋👍
No ale to jsou zrovna věci dovezené, ty se tady nepestuji, takže to je právě ten rozdíl. Takže ta lokalnost se mi v tom trochu ztrácí 🤔
Buďte první, kdo napíše komentář