Domů > O nás > Pochvaly

Těžké začátky

Dnes jsem objevila vaše stránky a jsou naprosto skvělé,moc se mi libí jak jsou udělané, receptíky at. Jsem teprve na začátečník a čeká mě ještě dlouhá cesta…
Proč jsem se začla zajímat o makrobiotiku a jiný způsob stravování? Mám dvě dětičky 3,5 a 8měsíců, od mala mě bolí hlava a trpím na migrény, po porodu se to zhoršilo a když byly malé 2měsíce, tak jsem při jednom migréním záchvatu prodělala mrtvici. Bylo to pro mně hrozné na psychiku, protože mě odvezli do nemocnice a doma zůstalo malé na kojení zvyklé miminko. Domu jsem se vrátila po týdnu, bohužel má pravá strana už zůstala částečně postižená, ale hodně se to zlepšilo a doufám, že stále zlepší. Už plně doma funguji, začla jsem řešit své bolesti hlavy a jediné co mi drahý neurolog poradil, byl chemický koktejl léků asi na dva roky. Také holky hodně marodily, mladší už 2x atb za svůj život :( Kamarádka také začla řešit nemocnoct svých dětí a dala mi tip na knihu Radost ze zdravých dětí a tak jsem se rozhodla, že je potřeba změna… a to radikální.
Jenže………….. rodina mi naprosto nepomáhá, je proti, má svůj názor a manžel bez masa ani ránu a starší dcerka je v tomoto úplně stejná. Mladší musí být na UM, protože beru prášky a tak se chystám na domácí obilné mléko. Co se mi zadařilo je omezit trošku pečivo, ale babičky stejně nacpou cokoliv, kravské mléko už také nepijeme, ovšem náhražku máme v mléce kupovaném rýžovém, snažím se dělat kaše k snídani, jedli jsme převážně na sladko, manžel ten jedině s ovocem a já se snažím dělat už občas variantu slanou. Bojuju se svačinami a vlastně zatím je to jen boj s okolím, s jídlem, s dětmi, jak jste to udělali aby i okolí vás tolerovalo, manžel se přidal atd..??
Určitě budu sem ráda chodit pro inspiraci a asi nejlépe se přihlásit na nějaký kurzík že :-)

Autor: Alena

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

9 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Aleno, nevzdávejte to, jste teď na dobré cestě. Určitě vám to může jen prospět. Navíc jste ještě mladá, i když ani vás život nešetřil. Já tomuto programu věřím, I když jsem začala moc pozdě, je mi 68. Bohužel moje zdraví bylo zřejmě po dlouhá desetiletí poškozováno, k lékařům jsem s bolestmi chodila, ale nic nezjistili. A najednou zase nevědí, jak léčit vnitřní orgány v tak pokročilém věku. Proto každému mladšímu člověku upřímně radím : Nenechte se odradit, žádejte o vyšetření, která jsou i v ČR možná, jen nejsou nabídnuta všem, zvláště je-li člověk v seniorském věku. Jděte si za svým i ve své rodině, až rodina uvidí za čas vaše výsledky, podpoří vás. Přeji vám vše dobré.
Danka

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

63
25

Vánoční nealkoholický punč

Punč je název pro velké množství alkoholických i nealkoholických nápojů, které většinou obsahují ovoce či ovocnou šťávu. Slovo punč má původ v hindském výr...

Želé v čokoládě

Tyto plněné čokoládové bonbony připravíte doma během chvíle a zaručeně si pochutnáte. Jsou laděné do vánočních chutí, ale příchuť želé můžete obměnit dle s...
klub
57
23

Luxusní čokoládové truffles – hotové do 5 minut

Ultra rychlé a hříšně dobré čokoládové truffles, které je hotové během chvilky. Vhodné nejen jako vánoční cukroví, ale také jako bonboniéra nebo zdravé sla...
129
6

17x nepečené cukroví – stihnete ho i na poslední chvíli

Vánoce už klepou na dveře a vy už nestíháte upéct žádné cukroví? Nevadí! Máme pro vás 17 receptů na nepečené cukroví! Tohle veganské cukroví přípravu na po...

Vánoční ryba bez masa

Lehké, hravé jídlo z tofu a červené řepy, které potěší oko i trávení. Ideální volba, když chcete něco jednoduchého, rostlinného a přitom trochu jinak.
71
36

Bramborový salát bez brambor

Od té doby, co vaříme jinak, dělám ráda bramborový salát. Nikdo nepozná, že je ze samých zdravých surovin, do půl hodiny je na stole a není nám po něm těžk...