Domů > O nás > Pochvaly

Upravil se mi cholesterol a zhubla jsem (Hana)

Hana: Ahoj Evi, opravdu to rychle uteklo a Jarní očista končí. A já mohu bilancovat:-). Cítím se lépe, nejsem nadmutá, cholesterol mám v normě /6 let jsem se snažila marně jíst “zdravě”/, zhubla jsem 2 kila. Naučila a objevila jsem spoustu nových chutí a druhů potravin. Získala jsem nové dovednosti v kuchyni. A míním v tom pokračovat. Přihlásila jsem se do kurzu Hubnutí do plavek. Děkuji vám. Oceňuji spoustu vaší práce a spoustu pozitivní energie, kterou nám předáváte. Jsem stále otevřená novým zkušenostem:-) Přeji hodně krásných dnů a ať se vám vše daří:-) Nestihla jsem uvařit vše podle jídelníčků, ale zásady zdravé výživy dodržuji. Už nemám chuť na maso, mléko ani pečivo.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
163
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
170
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...