Domů > O nás > Pochvaly

Vaše stránky jsou úžasné, díky za ně …

Zdravím z Teplic a moc Vám fandím a věčím, že něco podobného rozjedeme i my tady na severu, jste pro mě velkou inspirací a vzorem …Ráda bych Vás viděla a navštívila,ale asi se budu muset přihlásit do kurzu neb jinak to skrz oboustrannou časovou vytíženost asi nedáme, mějte se krásně zdraví Věrka z Batůžku

Autor: Věrka Dvořáková

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Jíme Jinak
16. 10. 2012

Věrko možná to nebude až tak nemožné. Začátkem prosince se chystáme na seminář Honzy Jíchy do Františkových lázní a máme v hlavě takový nápad uspořádat tam “babinec”, neformální setkání příznivců Jíme Jinak. Jen co to budeme vědět přesněji, dáme informace na web. A budeme se na vás těšit!

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
169
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
171
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...