Domů > O nás > Pochvaly

10 kg dole a krevní testy v normě (Jarmila, 57 let)

Jarmila: Ahoj všem, :-) , Jíme jinak určitě sdílím s ostatními, protože vidím velký smysl v pomoci sám sobě, a to komplexně postavené Jíme Jinak umožňuje. Od loňského podzimu mám dole 10 kilogramů. Mám za sebou i období, kdy jsem zhřešila, ale jak říká Eva, když, tak si to v mezích normy užiju a pokračuji dál. Vy, nováčci, to nevzdávejte.. :-)) VYDRŽTE!! Mám za sebou preventivní prohlídku, krevní testy a všechno, co obsahuje a v 57 letech vše super.. :-)) Jsem moc ráda, že mi do nelehké situace loňského roku vstoupila Eva s týmem Jíme jinak. Všechno jsem lépe zvládla, co mělo odejít odešlo a změny v mém životě se dějí dál. V tom nejlepším smyslu. Evě a týmu moc děkuji za super práci, vedení a všem, kteří vydrželi, držím palce pro další jinačící se dny. Krásné léto všichni mějte!

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...