Domů > O nás > Pochvaly

Aj okolie si všimlo (Eva)

Eva: Srdečne ďakujem, že som mohla absolvovať tento kurz. Myslím, že sme sa držali celkom obstojne aj som sa snažila dodržovať jedálniček Jíme Jinak. Išli dole aj nejaké kilá aj centimetre a aj okolie si toho všimlo, že čo som robila. My sa cítime skvelo, až je mi ľúto, že to už ide do finále a končí to. Ale to nevadí, ešte chcem Zhubněte do plavek lebo ešte stále mám čo chudnúť. Veľmi pekne ďakujem za tento úžasný projekt. Ja osobne som bola maximálne spokojná. Evi, vrelá vďaka tebe aj tvojej rodine a želám všetko dobré. A ešte … všetky jedlá nám veľmi chutili, máte veľmi dobre prepracované recepty nikdy som si nemyslela že zdravá strava môže chutiť tak dobre a to bôž bez mäsa, mlieka, vajec a samozrejme bez cukru, to je moja slabosť, ale s vašou pomocou som mu odolávala, jedla som vaše sladké dezerty – mňamkové.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční dýňové tiramisu

Jednoduchý, zdravý a rychlý dezert, který svou chutí připomíná klasické italské tiramisu.

12x inspirace na zdravé Štědrovečení menu: polévku i hlavní chod

Smažená ryba a tučný bramborový salát. To je česká Štědrovečerní klasika. Chcete letos ulevit svému trávení a zkusit zdravější verzi? Poradíme vám, jak na ...

Mrkvové těsto na 4 způsoby: Je libo mrkvánky?

Čtyři způsoby, jak pokaždé jinak využít jedno těsto v kuchyni – včetně vánočního cukroví. Toto těsto je přirozeně nasládlé díky mrkvi, z pouhých 5 ingredie...
49
19

Vosí hnízda (bez lepku, raw)

Tyto bezlepkové ořechové úlky nebo také hnízda jsou moje oblíbené cukroví. Jsou totiž hotové během pár minut a to i na Štědrý den, a navíc zcela bez použit...
41
15

Hrozinkový svařák bez cukru pro dospělé

Kamarádky na vánoční besídce dostaly chuť na svařák. Víno bylo, ale bez cukru jim nechutnal. Jenže cukr do něj nechtěly. Tak jsme vyzkoušeli připravit svař...

Vánoční bábovka

Tuto bábovku jsem nazvala vánoční, protože chuť oříšků a koření mě hned navedla na Vánoce. Můžete si ji samozřejmě upéct kdykoliv, jako pohoštění pro hosty...