Domů > O nás > Pochvaly

Nejdřív jsem byla za exota, ale teď se ke mně přidávají další (Zuzana, 57 let)

Zuzana: Když jsem před lety přestala jíst maso, protože mi přestalo chutnat a začala jíst “divné věci”, byla jsem všude za exota. O to víc, že už je mi 57 a tyhle výstřelky jsou přece vhodné tak akorát pro mladé a nezkušené. Před rokem a půl jsem nastoupila do nové práce a tam také kolegyně kroutily hlavou, co že to do sebe soukám za nesmysly. Je nás tam 5 a minulý týden si už druhá zaplatila kurz Jíme Jinak. :))

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

40
11

Nepečené arašídové košíčky (bez lepku)

Máte rádi arašídy? Pak je tento recept přesně pro vás. A co víc, tento dezert je bez lepku i cukru a příprava je rychlá a jednoduchá.
44
59

Jak u nás balíme vánoční dárky

Dnes se na balení dárků dívám jinak než když jsem byla malá, v pubertě nebo pracovala jako manažerka. Velkou změnu v myšlení u mě odstartovala změna stravy...
4
1

Bezdomovcem snadno a rychle

O čem se u nás doma hodně mluví a co se děje kome nás? Tohle je téma našeho letošního Adventu.

Vánoční provensálské sušenky (slané)

Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.

Pečená glazovaná zelenina

Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.

Bezlepková vánoční “tvarohová” štola

Alternativa na známý vánoční moučník, tentokrát v bezlepkové variantě. Ovoce a oříšky můžete obměňovat dle chuti a zásob.