Čím potírat perníčky, závin či vánočku (místo vejce)

Jak dosáhnout bez vejce lesknoucích se perníčků, vánočky nebo závinu po vytažení z trouby? A čím potírat chléb, aby byla kůrka křupavá? Známe 4 způsoby, jak toho dosáhnout. Stačí si vybrat dle toho, co máte zrovna v kuchyni po ruce!

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

Předchozí článekMalinový koláč s krémem bez lepku
Další článekVařené kaštany