Domů > O nás > Pochvaly

Je to skvělé a jednoduché vaření (Veronika)

Veronika: Ahoj Evi, dnes poslední den vaření kurzu Hubneme do plavek, jsem moc spokojená.:-) Moje váha je o 1,5 kg méně, přes prsa 2 cm, v pase 3 cm, boky 1 cm, obvod stehna 1 cm, nad kolenem 2 cm. Všem, kteří váhají investovat peníze do kurzu bych chtěla říct, ať to udělají, je to skvělé a jednoduché vaření, když vám něco nechutná nebo to zrovna nemáte ve spíži, jde nahradit něčím jiným, je pravda, že v kuchyni strávíte o něco více času, ale opravdu se to vyplatí. Já budu určitě pokračovat a sama jsem zvědavá, jestli se dostanu na svou vysněnou váhu, byť to není jen o váze, ale hlavně o cm a zdravém a šťastném životním stylu.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zázračná dýně – chutná léčivka

Víte, jaké má dýně zdravotní účinky a jak se s ní dá hubnout? V našem vaření patří k nejoblíbenější zelenině, jejíž sezóna je v plném proudu. Jestli jste j...

Batata Harra jinak

Recept na jednoduché pikantní jídlo, ideální jako zeleninová složka talíře, kterou je dobré zkombinovat s něčím, co její pálivost trošku zkrotí, např. s rý...
klub
78
30

Rýma: Proč ji máme a jak se jí zbavit u dospělých i dětí

Rýma je nejčastějším onemocněním dětí i dospělých. Co je její hlavní příčinou? Proč se objevuje, jak ji alternativně léčit u dětí, jak u dospělých a jak jí...

Je přírodní kosmetika opravdu to nejlepší pro naši pleť?

Přírodní kosmetika zažívá v posledních letech obrovský boom a na trh přichází také spousta luxusních značek, které se předbíhají v tom, které produkty vypa...

Tibetské momos jinak

Momos je tradiční jídlo z Tibetu a Nepálu. Momos, dim sum nebo wonton jsou různá jména pro plněné slané taštičky, které jsou populární v Číně, Nepálu, Tibe...

Špagety s daikonem, čínským zelím a řasou nori

Pokud máte také rádi fusion recepty, vyzkoušejte tuhle čínsko – italskou dobrotu. Nebojte se v kuchyni experimentovat. V kuchyni, alespoň v té mé, ne...