Domů > O nás > Pochvaly

Je to skvělé a jednoduché vaření (Veronika)

Veronika: Ahoj Evi, dnes poslední den vaření kurzu Hubneme do plavek, jsem moc spokojená.:-) Moje váha je o 1,5 kg méně, přes prsa 2 cm, v pase 3 cm, boky 1 cm, obvod stehna 1 cm, nad kolenem 2 cm. Všem, kteří váhají investovat peníze do kurzu bych chtěla říct, ať to udělají, je to skvělé a jednoduché vaření, když vám něco nechutná nebo to zrovna nemáte ve spíži, jde nahradit něčím jiným, je pravda, že v kuchyni strávíte o něco více času, ale opravdu se to vyplatí. Já budu určitě pokračovat a sama jsem zvědavá, jestli se dostanu na svou vysněnou váhu, byť to není jen o váze, ale hlavně o cm a zdravém a šťastném životním stylu.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
26

Jak nahradit v receptech vejce

Nejčastějším problémem při přechodu na rostlinnou stravu je právě vejce. Čím ho nahradit v buchtách, palačinkách a karbanátcích? Jak udělat míchaná vajíčka...

Domácí houbové koření z bedly

Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte je. Získáte sk...

Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky

Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...

Rizoto na balzamiku

Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
188
35

Ajurvéda tělem i duší jogínky Ivony

Jak ajurvédu skutečně žiji a proč ji mám tak ráda? Jaké největší nesmysly a chyby se objevují o ajurvédě v médiích? Praktické rady, tipy a doporučení pro k...
54
19

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...