Domů > O nás > Pochvaly

Je to skvělé a jednoduché vaření (Veronika)

Veronika: Ahoj Evi, dnes poslední den vaření kurzu Hubneme do plavek, jsem moc spokojená.:-) Moje váha je o 1,5 kg méně, přes prsa 2 cm, v pase 3 cm, boky 1 cm, obvod stehna 1 cm, nad kolenem 2 cm. Všem, kteří váhají investovat peníze do kurzu bych chtěla říct, ať to udělají, je to skvělé a jednoduché vaření, když vám něco nechutná nebo to zrovna nemáte ve spíži, jde nahradit něčím jiným, je pravda, že v kuchyni strávíte o něco více času, ale opravdu se to vyplatí. Já budu určitě pokračovat a sama jsem zvědavá, jestli se dostanu na svou vysněnou váhu, byť to není jen o váze, ale hlavně o cm a zdravém a šťastném životním stylu.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...