Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Lékaři chtějí, abychom se báli ještě víc než oni – rozhovor s Ivanou Königsmarkovou

S Ivanou Königsmarkovou jsme hovořili v době, kdy se do výsluní zájmu občanů i médií dostaly domácí porody – v souvislosti s některými spornými případy i s chystanou změnou zákona o zdravotní péči. Za určitých okolností by porodním asistentkám mohla hrozit až milionová pokuta za každou asistenci u porodu mimo nemocnici.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Vystudovala bohemistiku a dramatickou výchovu a paralelně rozehrála dramatickou hru o svou existenci. S Honzovou inspirací sjela z dálnice sebezničení a vzala to rozkotanou stezkou sebepoznání. Na této trase, která jí podstatně zpomalila, ale také zachránila život

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...
167

Recepty na bezlepkové cukroví – 40 výborných receptů

Cukroví bez lepku, cukru, mléka a vajec: jde to vůbec? Ano! A může být opravdu vynikající. V tomto článku vám ukážeme naše odzkoušené recepty na bezlepkové...

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Živý kurz vaření – jak jsme spolu vařili v Dolní Dobrouči

Jak probíhal živý kurz vaření z dílny Jíme Jinak po více než 10 letech? Co všechno jsme si na kurzu “Zdravé vaření pro tělo i duši” uvařili? To...
klub
51

Chronická únava a vyčerpání

Chronická únava, vyčerpání, deprese, to jsou potíže, které trápí čím dál větší část naší populace. Co tyto stavy způsobuje a jak je řešit? Na toto téma jsm...

Řepná panenka Wellington

Nědělní oběd bude přímo slavnostní, když připravíte tento úžasný recept. Vsadím se, že na své si přijdou i milovníci masa.