Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Lékaři chtějí, abychom se báli ještě víc než oni – rozhovor s Ivanou Königsmarkovou

S Ivanou Königsmarkovou jsme hovořili v době, kdy se do výsluní zájmu občanů i médií dostaly domácí porody – v souvislosti s některými spornými případy i s chystanou změnou zákona o zdravotní péči. Za určitých okolností by porodním asistentkám mohla hrozit až milionová pokuta za každou asistenci u porodu mimo nemocnici.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Vystudovala bohemistiku a dramatickou výchovu a paralelně rozehrála dramatickou hru o svou existenci. S Honzovou inspirací sjela z dálnice sebezničení a vzala to rozkotanou stezkou sebepoznání. Na této trase, která jí podstatně zpomalila, ale také zachránila život

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

48
5

Jak převést hrnky nebo lžíce na gramy

Někdo upřednostňuje měření surovin na hrnky či lžíce někdo naopak gramy. V našich receptech používáme obojí, a tak, ať už patříte do jedné nebo druhé skupi...

Léčivá síla aromaterapie

Pojďme se na chvíli ponořit do světa vůní a navodit příjemnou atmosféru v pohodlí domova. Blahodárné účinky zaručeny.

Těžko od žaludku a jeho příčiny i řešení

Pocit těžkosti, plnosti nebo tlaku v oblasti žaludku někdy zažil asi každý z nás. Tyto potíže se často objevují po jídle, ale mohou souviset i s životním s...

Mandlové cookies bez lepku

Máte rádi mandle? Pak jsou tyto sušenky jasná volba. Jsou raz dva hotové, bez lepku i cukru a zaručeně si pochutnáte.

Celozrnné perníčky s polevou

K Vánocům neodmyslitelně patří vůně perníčků. Receptů je nespočet a každá rodina má ten svůj osvědčený, tohle je můj oblíbený bez cukru, bez bílé mouky, má...

Plán zdravého vánočního pečení: kdy péct které cukroví?

Cukroví neodmyslitelně patří k českým Vánocům. To naše je bez cukru a bílém mouky. Poradíme vám, jak si zdravé pečení rozvrhnout tak, aby bylo vše hotové v...