Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Lékaři chtějí, abychom se báli ještě víc než oni – rozhovor s Ivanou Königsmarkovou

S Ivanou Königsmarkovou jsme hovořili v době, kdy se do výsluní zájmu občanů i médií dostaly domácí porody – v souvislosti s některými spornými případy i s chystanou změnou zákona o zdravotní péči. Za určitých okolností by porodním asistentkám mohla hrozit až milionová pokuta za každou asistenci u porodu mimo nemocnici.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Vystudovala bohemistiku a dramatickou výchovu a paralelně rozehrála dramatickou hru o svou existenci. S Honzovou inspirací sjela z dálnice sebezničení a vzala to rozkotanou stezkou sebepoznání. Na této trase, která jí podstatně zpomalila, ale také zachránila život

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Dýňové spätzle – halušky

Halušky neboli spätzle, tentokrát v podzimním provedení. Jednoduché a poměrně rychlé.

Mrkvové čatní se zázvorem

Mrkev je zdravá a chutná zelenina. Způsobů, jak ji zužitkovat, je mnoho. Toto čatní je velmi pikantní a dochutí skvěle vaše pokrmy. Výborně se hodí pro zvl...

Bezinkový čaj na posílení imunity

Bezinky posilují náš organismus, chrání proti virům a pomáhají při nachlazení, fungují jako přírodní analgetikum proti bolestem nervového původu. Ale hlavn...

Deprese: Cesty k uzdravení

“Mám z toho depku,” říkávaly jsme si s kamarádkami pokaždé, když nás něco trápilo. Už jen to vyslovení nám často ulevilo. Skutečná deprese ovše...
22
4

Na podzim přidejte pikantní chuť

Plíce a tlusté střevo jsou na řadě právě na podzim. Můžeme si je posílit, vyčistit nebo pěkně zaneřádit. Záleží, jak se o ně postaráme. Podpořit tento okru...

Řepové nokokoule s napařenou brokolicí, pestem z natí a tofu posypkou

Vydatné, chutné a krásně barevné, takové jsou “nokokoule” s pestem z natí, napařenou brokolicí a tofu posypkou. Hlavně červená řepa je vděčná a...