Domů > O nás > Pochvaly

Moc se mi líbí nové stránky

Jana: Nové stránky jsou úžasné! Skvěle se v nich teď hledá. Moc mě baví postupně objevovat všechny ty vychytávky a vylepšení. Jsou celé projasněné a pozitivní:) Myslím, ze jste odvedli ohromný kus práce!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Vánoční cukroví, bez toho to snad ani nejde, jen mě mrzí, že ho obsahuji sekce různých kurzu, určitě později ráda vstoupím a zakoupím všechno nejde hned, na jaro bych ráda saláty a jarní, anebo pak letní detox, i když si z toho člověk nevezme všechno, přece jenom rád vyzkouší. A co se týká vánočních svátku, taková zimní procházka na hodinku venku neuškodí. Děkuji mnohokrát všem.

Už vím, jak na zdravé Vánoční cukroví. Děkuji moc! :-)

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
168
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
171
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...