Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

7. Já ale nemůžu jíst podle Jíme Jinak

Nemůžu jíst podle Jíme Jinak, protože si občas dávám jídla, které na Jíme Jinak nedoporučujete. Opravdu? Tak to se podívejte na toto video.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

20 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
166
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
171
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...