PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Co si pod těmito pojmy představit? V podstatě je to totéž a liší se pouze předmětem svého zájmu. O pěstitelství se hovoří v případě práce s rostlinným materiálem a o šlechtitelství mluvíme, pokud se jedná o chov zvířat. Cíl je v obou případech totožný, a sice vyprodukovat jedince, který si z obou rodičovských předků vezme jen to nejlepší.
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Také žiju sama a potýkám se s tím samým problémem. Miso polévku ještě 1 porci schopná uvařit jsem, ale dál je to horší. Někdy ti druhou porci dám do termosky a s ne příliš velkou chutí sním k večeři (nemám ráda totéž jídlo 2x po sobě), jindy to prostě druhý den ohřeju, i když se to nemá. Vyhazovat jídlo nebudu, ať si říká kdo chce co chce. Žiju z důchodu a na vyhazování nemám. Dělám i to, že si uvařím třeba 2,3 porce rýže, krup, těstovin, to se ohřívat může. Dám do lednice, uvařím nějakou zeleninu a luštěninu se seitanem, tofu nebo tempehem a přidám nakonec nějakou už uvařenou přílohu. Je to problém, vařit pro jednoho a neohřívat. Holt někdy ohřeju, vyhazovat nebudu.
Bydlím v menším městě (Tábor) a topinambury jsem koupila před pár dny v Kauflandu. Je to sice obchod, do kterého běžně nechodím, nemám ho při cestě, šla jsem tam koupit dárkovou kartu pro tátu, který tam nakupuje asi nejradši. Ale měli tam i dlouhou bílou ředkev a fenykl, takže tam asi čas od času zajdu. Pokud máte ve svém městě Billu, zkusila bych to i tam, občas tam mívají tyhle ne úplně běžné zeleniny.
Buďte první, kdo napíše komentář