Domů > Magazín Zrnění > Osobnost

Petr Chelčický

Jako mnoho našich i světových velikánů, je také tento muž učební látkou, ale pohříchu ne právě živou součástí našeho povědomí. Pro tu vrstvu společnosti, která se podobně jako my snaží vnést do rozháraného světa více harmonie, by ale Chelčický mohl být mocnou inspirací.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Kvašáky – nakládané okurky

Okurkové kvašáky jsou velmi zdravé a skvěle osvěží každé jídlo.  Příprava je jednoduchá a můžete si tak připravit zásobu laktobacilů na celý další rok. Sna...
33
3

Sušené třešně

Máte zahradu a třešně? Máte velkou úrodu? Nasušte si něco na zimu uvidíte, že to za tu námahu stojí.
26
19

Jak na vedra – 5 tipů jak se zdravě ochladit

Když uhodí tropická vedra, člověk neví, jak už by se zchladil. Ale jak to udělat zdravě? Můžeme si dovolit zmrzlinu, tropické ovoce nebo ledové nápoje? Mám...

Rýžový salát

Lehký a rychlý letní salát, který si můžete velmi snadno upravit dle vaší chuti a dostupnosti zeleniny.

Onigiri Japan versus Italy

Proč Onigiri Japan versus Italy? Protože moje milované onigiri jsou tentokrát ve středomořské verzi. Žluté a sladké s kukuřicí, červené a chutné s rajčaty,...
109
19

Jak si sestavit vlastní Buddha Bowl – krok po kroku

Na jaře a v létě se přímo nabízí odlehčit stravu. Vytvořte si vlastní svěží, barevný a lehký oběd nebo večeři – tzv. Buddhovu misku (Buddha bowl). Uk...