Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...
Čokoláda – oblíbená pochoutka spojená s několika stereotypy a opředená řadou mýtů. Jak to s ní skutečně je? Je hořká čokoláda zárukou zdravého mlsání? Čím ...
Držíte bezlepkovou dietu a chcete si dopřát zdravou pletenou vánočku bez cukru, lepku, vajec, droždí a másla? Vymysleli jsme pro vás variantu kváskové váno...
Další ročník oblíbeného festivalu osobního rozvoje se uskuteční v únoru 2026 v Praze. Přijďte se podívat, inspirovat se, užít si koncerty, přednášky a mnoh...
Žaludek jako na vodě, pocit prázdna a zároveň nechuť k jídlu. Nebo naopak hlad, který se objeví brzy po jídle. Co se za těmito pocity skrývá a jak svoje tr...
Nestihli jste udělat vánoční cukroví a máte chuť na sladké? Máte bezlepkovou dietu? Snadná pomoc! Jednoduchý, rychlý a chutný dezert bez laktózy a lepku př...
Komentáře
400g spaldove celozrnné mouky, 2dc vody, lžička soli, 8 lžic oleje. Půlka droždí pro rychlou variantu, nenechat kynout, rovnou rozvalet.
S kvaskem, přes noc rozkvas lžíce kvásku, 70g mouky, 70g vody. Ráno přidat 330g mouky, 130g vody, sůl, olej, nechat cca hodinu kynout.
Ja take ne. Uz jsem myslela, ze zavada je na me strane.