Na Velký pátek se dělávaly tradiční jidáše. Jidášky rády dělají děti, jednoduše motají esíčka, šnečky a smyčky. Ty naše jsou bez cukru, mléka a vajec. A ve...
Známé i nové tváře, krásné příběhy a opět skvělé jídlo. Pražské setkání Spolu u stolu vonělo úžasnou přátelskou atmosférou a společně jsme si jej nesmírně ...
Toto cukroví většina z nás zná pod názvem marokánky, ale tradičně vychází z italských sušenek z Florencie, tzv. Florentýnek. Florentýnky jsou rychlé, téměř...
Suché oči dokáží člověka potrápit a mnohdy až zhoršit kvalitu jeho života. Často nejde jen o problém oka samotného. Právě strava je jedním z faktorů, které...
Ve spolupráci s e-shopem I’m Woman jsme pro vás připravili speciální slevu na oblíbené produkty, které podporují ženské zdraví jemně, přírodně a s respekte...
Komentáře
400g spaldove celozrnné mouky, 2dc vody, lžička soli, 8 lžic oleje. Půlka droždí pro rychlou variantu, nenechat kynout, rovnou rozvalet.
S kvaskem, přes noc rozkvas lžíce kvásku, 70g mouky, 70g vody. Ráno přidat 330g mouky, 130g vody, sůl, olej, nechat cca hodinu kynout.
Ja take ne. Uz jsem myslela, ze zavada je na me strane.