Zajímá vás, proč Jíme Jinak funguje, z čeho vycházíme a jaké jsou hlavní principy Jíme Jinak?
PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Jak složité je vařit podle Jíme Jinak a pro koho to je vhodné? Kolik se toho budu muset naučit? Poslechněte si toto video.
Zajímá vás, proč Jíme Jinak funguje, z čeho vycházíme a jaké jsou hlavní principy Jíme Jinak?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Míšo, namáčení zahajuje proces klíčení a částečného štěpení škrobů a bílkovin, což usnadňuje trávení. Obiloviny jsou pak méně zatěžující pro žaludek.
Proč se musí slzovka namáčet? Já ji nasypala rovnou do papiňáku a za 15 jsem ji měla hotovou. Je to takto možné, a nebo je nutné dodržet postup namáčení? Děkuji
Buďte první, kdo napíše komentář