bio zelenina
Fazolky po indicku
Fazolky patří k létu, je to zelenina, kterou si můžete snadno sami vypěstovat. Tento letní, i když pikantní, recept je příjemnou přílohou k rýži...
Těstoviny se slupkami okurek
Proč vyhazovat slupky z okurek, které jsou dobrým zdrojem minerálů, vitamínů, vlákniny, thiaminu, kyseliny listové, a kyseliny pantotenové? Pojďte je zužitkovat v tomto rychlém...
Zahrada v červnu
Co v červnu na naší zahradě roste a co ještě budeme vysévat? Jak se správně o rostlinky starat, jak je vyvazovat, vyštipovat, jednotit a...
Žlutá rajčata
Pokud chcete v létě svoje talíře doplnit rajčaty z vlastní produkce, je teď čas se na to připravit. Jsou totiž rajčata a rajčata. Ta...
Tuřín po indicku
Tuřín je to chutná a zdravá zelenina. Obsahuje řadu minerálů, mimo jiné velké množství manganu, draslíku, fosforu, hořčíku, vápníku, železa a zinku. Z vitamínů...
Jarní ječmen s pečenou zeleninou
Jednoduché chutné jídlo nenáročné na přípravu, které je dobré i vychladlé. Můžete si ho připravit i s sebou do krabičky a pochutnat si na...
Zelenina – co musíte vědět
Zelenina by měla být součástí každého jídelníčku. A je jedno, jaký člověk vyznává stravovací styl - zelenina by v něm měla mít vždy pevné...
Biopotraviny – 8 pravd, omylů a otázek
O kvalitě potravin se mluví se zvýšeným zájmem už několik let. Na trhu se objevují produkty s různými novými označeními, aby uspokojily požadavek zákazníků...