Domů Téma Dvouzrnka

dvouzrnka

Jak správně připravit obiloviny. Většina lidí je vaří špatně.

Jak uvařit rýži, jáhly, kroupy, čirok a další obiloviny, aby nebyly tvrdé? Které obiloviny namočit a které jen propláchnout? Kolik dát vody? Je v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: červená rýže, jak uvařit kroupy, šlechtění, žito, lžíce, hatomugi, tekka, hraška, černá rýže, bancha, slzovka, natural rýže, Nori, celozrnné obiloviny, tempura, kaše z obilí, Kombu, lotos, hojicha, alfa alfa, polenta, shiso¨, tempeh starter, Dulse, vod, celozrnná rýže, jak uvařit jáhly, maizena, obilná kaše, oves, kimpira, grünkern, pšeničná bílkovina, jak vařit quinou, umepasta, jak vařit bulgur, humus, kvásek, kinpira, bezlepkové obiloviny, LSD, kuskus, špalda, miso, sushi, arame, shitake, jak uvařit polentu, kuzu, hiziky, bílá rýže, šálek, kroupy, tapioka, soba, umeboši, jak uvařit oves, jak vařit pohanku, lžička, dhál, nishime, ječmen, tygří ořechy, kukicha, čirok, bulgur, seitan, rýže, špaldoto, tuřín, madre, Klub Jíme Jinak, tahini, dlouhozrnná rýže, shiitake, Tamari, tempeh, jak uvařit pohanku, falafel, melta, suribashi, quinoa, carob, basmati rýže, karob, agáve, amasaké, natto, pšenice, slad jojobovy slz, vodnice, oves bezpluchý, wakame, jak vařit rýži, lahůdkové droždí, lepkové obiloviny, jáhly, teff, congee, caro, špaldotto, kamut, suribaška, silken tofu, slovníček, udon, jak vařit jáhly, dvouzrnka, šitake, mišutka, alfa, hnědá rýže, jasmínová rýže, obilí, soba nudle, kávová lžička, mirin, kimchi, lievito madre, jak uvařit rýži, tofu tvaroh, blanšírování, LM kvásek, jak vařit obiloviny, wasabi, umeboshi, arrowroot, agar, kaše z rýže, taro, banča, hrnek, druhy obilovin, jak začít, nigari, daikon, ras el hanout, surobaši, jak uvařit amarant, jak uvařit bulgur, jak vařit kuskus, hummus, tebi, kimči, polévková lžíce, umeocet, batát, jak uvařit kuskus, gomasio, shoyu

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?