Rohlíky

klub
17
2

Kdy nám celozrnné potraviny škodí?

To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost celozrnným potravinám, kter...

Nadýchané špaldové rohlíky z LM kvásku

Výtečné vegan nadýchané celozrnné rohlíky ze špaldové mouky a z lievito madre kvásku.

Celozrnné rohlíky z kvásku

Chybí vám ve stravě rohlíky? Tak si je připravte ve zdravé podobě! S naším receptem na celozrnné rohlíky s kváskem to zvládnete levou zadní. Takovým domácí...
96
39

Složení pečiva ze supermarketů. Víte, co kupujete?

Dáváte při nákupu přednost tmavému pečivu se semínky? Věříte, že je zdravější než bílé a nosíte ho domů své rodině? Víte, že některé obsahuje až 50 ingredi...
Blog
klub
16
15

Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl

Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na fytin? Proč je kváskové pečení výhodn...