Rohlíky
klub
17
2
Kdy nám celozrnné potraviny škodí?
To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost celozrnným potravinám, kter...
Zdravé recepty
klub
5
16
Nadýchané špaldové rohlíky z LM kvásku
Výtečné vegan nadýchané celozrnné rohlíky ze špaldové mouky a z lievito madre kvásku.
Zdravé recepty
klub
19
49
Celozrnné rohlíky z kvásku
Chybí vám ve stravě rohlíky? Tak si je připravte ve zdravé podobě! S naším receptem na celozrnné rohlíky s kváskem to zvládnete levou zadní. Takovým domácí...
96
39
Složení pečiva ze supermarketů. Víte, co kupujete?
Dáváte při nákupu přednost tmavému pečivu se semínky? Věříte, že je zdravější než bílé a nosíte ho domů své rodině? Víte, že některé obsahuje až 50 ingredi...
Blog
klub
16
15
Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl
Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na fytin? Proč je kváskové pečení výhodn...