Sezamové seminko
Fialové knedlíky
Chcete zdravé, barevné a netradiční jídlo, které zaujme chutí i vzhledem? Vyzkoušejte fialové batátové knedlíky s tempehem a kimchi – měkké, jemně sladké k...
6
2
Wok v japonském stylu s pak choi a houbami
Křupavý pak choi, voňavé houby a pikantní omáčka tvoří dokonalou kombinaci plnou chutí i živin. Připravíte ho snadno ve woku a během chvilky máte zdravé, a...
Hlavní jídla
klub
42
21
Dýňový Tantanmen
Tantanmen ramen je japonská verze receptu dan dan noodles. Já jsem ho zkusila připravit z dýně a výsledek mě nadchl. Věřím, že si pochutnáte i vy.
133
48
Karbanátky z quinoy a čočky
Karbanátky jsou oblíbeným pokrmem pro svoji jednoduchost, chuť i variabilitu. Zkuste tuto verzi z červené čočky a quinoy, vhodnou i pro bezlepkovou dietu.
Semínkové hranolky
Křupavé kukuřičné hranolky plné chuti! Tento recept spojuje klasické polentové hranolky s bohatou směsí pěti druhů semínek, která dodá každému soustu neodo...
Korejský Sukju Namul
Korejský Sukju Namul je jednoduchá a rychlá příloha nebo salát. Je osvěžující, jednoduchý, rychlý a moc dobrý.
Hlavní jídla
klub
15
2
Tofu Oktoberfest
Marinované tofu doplněné skvělou podzimní zeleninou, pohankou a čočkou. Barevné, voňavé a pikantní jídlo vhodné pro podzimní dny.
Houby
klub
14
3
Houby s Hoisin omáčkou
Houby s pikantní Hoisin omáčkou, kterou můžete použít k jakémukoliv jinému pokrmu dle vaší chuti a fantazie. Lahodné a přirozeně bezlepkové jídlo pro milov...
Plněné datle
Datle plněné madlí a krémem z misa a tahini s lahodnou posypkou. Rychlovka, která se vám bude hodit na jakékoliv pohoštění nebo jako zdravá svačina.
16
5
Korejský Goguma bap
Jednoduchý a přitom lahodný recept inspirovaný korejskou kuchyní. Vyzkoušejte a uvidíte, že díky vynikající zálivce i obyčejná rýže s batátem bude mít neuv...
Veganské kkwarigochu-jjim jinak
Pikantní a voňavý pokrm inspirovaný korejským receptem, který je skvělý k rýži, těstovinám nebo třeba jako náplň do placek, záleží pouze na vaší fantazii a...
13
13
Fíková omáčka
Tato sladko-pikantní omáčka je vynikající například na pečenou nebo smaženou zeleninu, na rýži, na tempeh, na tofu, jednoduše všude, kde vás napadne. Pokud...