Domů Téma Teorie 5 elementů

teorie 5 elementů

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co...

Teorie pěti elementů – dostaňte se zpět do rovnováhy

Jednotlivé druhy potravin, jejich barvy, chutě a způsoby tepelné úpravy dokáží ovlivňovat orgány našeho těla, emoce a to, jak se cítíme. Tradiční medicína to...
Téma: zima, strava v zimě, jaro, cyklus, zimní jídla, TČM, 5 elementů, orgány podzimu, řasy, strava podle ročních období, co oslabuje ledviny, co jíst na jaře, element vody, stres, pohanka, zahřívající jídla, emoce, elementy, oheň, energie, miso, strava podle ročního období, zahřívající koření, teorie pěti elementů, potrava, orgány zimy, jídelníček v zimě, jak jíst v zimě, zimní strava, miso pasta, léto, jak posílit oslabené orgány, kdy jsou které orgány aktivní, pět elementů, zimní vaření, co jíst v zimě, syrová strava, adzuki, co jíst v létě, oslabení ledvin, studené nápoje, močový měchýř, zimní jídelníček, zimní recepty, kdy je aktivní močový měchýř, co jíst na podzim, slaná chuť, chuť na slané, oslabené ledviny, jak posílit močový měchýř, kov, jídelníček zima, roční období, tradiční čínská medicína, podzim, syrové šťávy, slané potraviny, strava podle 5 elementů, jak přizpůsobit stravu v zimě, imunita, voda, mořské řasy, zimní pokrmy, teorie 5 elementů, země, pokrmy v zimě, mořská sůl, oslabené orgány, studená jídla, aduki, dřevo, ochlazující potraviny, fazole adzuki, strach, teplé pokrmy, zahřívající potraviny, sójová omáčka, co vařit v zimě, element voda, sezóna zima, Tamari, pickles, roční období a strava, Klub Jíme Jinak, zimní zelenina, sůl, orgány, ledviny, zeleninové saláty, fazole, střídání ročních období, co vařit na podzim, zahřívací jídla, jak jíst podle 5 elementů, zelenina v zimě, imunitní systém, azuki, jídelníček 5 elementů

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?