Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Svačina a nákup v sobotu – ušetříte poštovné

V sobotu na besedě s Vladimírem Kafkou se nám o občerstvení postará Paní Dýně. Nemusíte si s sebou brát svačinu ani pití. A dokonce si u ní můžete udělat objednávku a v sobotu si nákup osobně vyzvednout. Ušetříte za dopravu

Všem, kdo se s námi chystáte tuto sobotu 10.3.2018 na besedu s Vladimírem Kafkou v Sázavě, nabízí Lenka Rojíková (Paní Dýně) dvě skvělé příležitosti:

Občerstvení

Na místě budou od Paní Dýně nachystané slané i sladké dobroty, špaldová káva apod. Na svačinu můžete přijít už v 16:00. Nemusíte tedy s sebou brát svačinu ani pití.

Nákup s dopravou zdarma

Pokud potřebujete doplnit zásoby, můžete si udělat u Paní Dýně objednávku a na akci si ji vyzvednete u jejího stolu s občerstvením. Doprava je zdarma a není ani cenový limit pro objednávku.

Pokud jste s námi v Jarní očistě, nezapomeňte, že máte slevu 500 Kč na velký/250 Kč na malý balíček základních potravin! I ten si můžete objednat na Sázavu a vyzvednout osobně od Lenky Rojíkové.

Všechny tři se na vás moc těšíme,

Eva, Helena a Lenka

(Roman to opět zajistí technicky, takže máte možnost poznat osobně autora webu a muže, který už jí roky jinak :-))

 

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Jak podpořit své zdraví v listopadu

Popadané listí na chodnících a zahradách, sychravé počasí, počínající mrazíky – to vše patří k měsíci listopadu. Ale také častější nachlazení, sklony...

Sekihan se špízy

Jednoduchý recept inspirovaný Japonskem, to je sekihan – červené adzuki s rýží. Se zeleninovými špízy s tempehem je vynikající! Tradice servírování r...

Nuggets z černých fazolí

Tyto nugetky poslouží bezvadně i za studena, jako finger food a na různé hostiny a oslavy.

Podzimní ječmen s dýní

Na podzim je krása vařit, všude plno barev, chutí a zeleniny. Stačí použít fantazii, kombinovat a každý den můžeme jíst něco nového.

Rychlá podzimní polévka

Spolu s podzimem přicházím na chuť polévkám a nejvíc ze všeho mám ráda ty husté a krémové. Tato polévka splňuje vše a navíc je rychlá na přípravu a věřím, ...
klub
104
5

Listopad – plakátek na ledničku

Co v listopadu jíst nejvíc, co méně a co raději vůbec? Čemu se věnovat a na čem pracovat, abychom maximálně využili potenciál, který tento měsíc nabízí? Pl...