Domů > Magazín Zrnění > Tradiční kuchyně

Tradiční italská kuchyně V.

Před nedávnem jsme v tomto seriálu vyprávěli o stravování v antickém Středomoří a tentokrát se podíváme do stejné oblasti o mnoho staletí později.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Cítíte se pořád unavená a bez energie?

Vstáváte ráno s pocitem, že byste nejraději zůstala v posteli? Co si dobít baterky a postarat konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkněte jak opět získat energii.

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Ligurská jednoduchá panissa

Ligurská panissa je vynikající přílohou. S receptem si můžete opravdu pohrát a obměňovat do nekonečna.

Rizoto s kopřivovým pestem

Jaro už klepe na dveře a příroda se probouzí a nabízí nám své poklady. Využijte sílu mladých kopřiv a připravte si pesto, které skvělé ochutí rizoto a může...

Jarní strozzapreti

Recept pro milovníky těstovin a rychlých jednoduchých receptů. Lehké svěží jídlo, které budete mít na stole během chvilky.

Celozrnné krémové špagety

V tomto receptu zužitkujeme postranní listy bulvy fenyklu a košťál z brokolice a vyzkoušíme si, že i ze zbytků se dá snadno vykouzlit skvělý kondiment na t...

Šafránové kroupy

Krásně barevné, voňavé a lahodné jídlo, které budete mít na stole během chviličky.

Italské vánoční cannelloni (fotopostup)

Pokud vyzkoušíte, dejte vědět. Recept je delší, a proto je i sváteční a určitě i na Vánoce nezklame.