Luxusní křehké křupavé těsto na sladké i slané pečení - koláče i quiche. S variantou i pro bezlepkáře.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

👉 Přihlaste se, pokud jste s námi v programu. Nápověda.

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

    • Namačkat do formy, ono se spojí. Případně přidat…

  1. Zobrazit všech 9 komentářů
Předchozí článekPlyn, elektrika nebo indukce? Víte, na čem je lepší vařit a proč?
Další článekJste element KOV? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy