Domů > O nás > Pochvaly

Choroby žádné, bolesti žádné, navzdory vysokému babičkovskému věku (Eva)

Eva: S chutí jsem si početla a vůbec ničemu se dnes už nedivím. Také já jsem pomocí “malých kroků dosáhla velkého skoku” – Japonci této metodě pozvolné přeměny říkají KAIZEN – malé kroky mozek nestresují, nevyvolávají žádné obavy a ke změně dojde jaksi samo sebou… Od svého prvního kurzíku “Hubneme do plavek” jedu stále podle principů Jíme Jinak a i když jsem občas zhřešila, jak říká Evička “s radostí, pohodou a bez výčitek”, mám stále stejnou hmotnost, kterou jsem po vaření dle Jíme Jinak získala, a tu si udržuji. Choroby žádné, bolesti žádné, navzdory vysokému babičkovskému věku se cítím jak Marek – svěží a fit. Moc děkuji za všechno a za tento bezva článek.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...