Domů > O nás > Pochvaly

Cítím se báječně a i můj pes je spokojený :-) (Lidka)

Lidka: Ahoj holky, jsem ve 12 dnu. Přesunula jsem postní den na dnešek, je neděle, nejdu do práce a mám volno. Chci Vám poděkovat, cítím se báječně! Na ranní polévku jsem si zvykla během pár dnů a dělá mi moc dobře na žaludek. Celkově jsou jídla lahodná, neuspávají (a neucpávají) a dávají hodně energie. A konečně jsem se najedla. Ze začátku jsem se snažila vše do puntíku dodržovat, ale to bych nevydržela. Najela jsem na systém – tak co si dneska vyberu, na co mám chuť a funguje to. A ta svíčková, teda holky, ta se Vám povedla! Konečně mám energii na život a ne na přežívání. Mám nádherného psa, je mu asi 6-7 let, přesně nevím, vzali jsme si ho z útulku, a ten by Vám taky poděkoval. Totiž, procházky jsou teď delší a ráznější. Mějte se krásně a já se zase někdy ozvu. Lidka

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...
167

Recepty na bezlepkové cukroví – 40 výborných receptů

Cukroví bez lepku, cukru, mléka a vajec: jde to vůbec? Ano! A může být opravdu vynikající. V tomto článku vám ukážeme naše odzkoušené recepty na bezlepkové...

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Živý kurz vaření – jak jsme spolu vařili v Dolní Dobrouči

Jak probíhal živý kurz vaření z dílny Jíme Jinak po více než 10 letech? Co všechno jsme si na kurzu “Zdravé vaření pro tělo i duši” uvařili? To...
klub
50

Chronická únava a vyčerpání

Chronická únava, vyčerpání, deprese, to jsou potíže, které trápí čím dál větší část naší populace. Co tyto stavy způsobuje a jak je řešit? Na toto téma jsm...

Řepná panenka Wellington

Nědělní oběd bude přímo slavnostní, když připravíte tento úžasný recept. Vsadím se, že na své si přijdou i milovníci masa.