Domů > Klub Jíme Jinak > Příběhy a proměny

Jak to chodí v Kushiho Institutu – 2.část

V minulém článku se s námi Ajka podělila o část zkušeností, které měla ona a její kamarádka v Kushi  Intitutu. Dneska vám přinášíme pokračování , kde se dozvíte, co se Ajka naučila, co jí Institut dal a hlavně v čem se liší holandská kuchyně ve zdravém vaření a té naší české.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Děkuju Ajko moc...
Klub
Ajko,vše není t...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Rakovině vděčím za svůj nový život (Pavel, 52 let)

Nejprve si velmi rychle rostoucí nádor vyžádal operaci a chemoterapii. Do roka udeřila rakovina v takové síle, že mu lékaři dávali necelé 3 měsíce života. ...
klub
28
4

Změna musí začít v hlavě (Lukáš, 43 let)

Začalo to bolestí zad, neschopností chodit a špatnými jaterními testy, kdy hrozilo degenerativní onemocnění jater. Svého času vážil 112 kg. Jak chlap začín...