Domů > Magazín Zrnění > Téma

O smrti vesele i nevesele

Po prvním uveřejnění tohoto článku jsme byli pranýřováni: Proč prý píšeme zrovna o smrti v souvislosti s makrobiotikou a proč to vůbec nazýváme „smrt“? Dobrá, nazvěme naše téma třeba „přechod do jiné dimenze“, ale podstata věci zůstává stejná – každý člověk jednou opustí své hmotné tělo a je do značné míry na něm, kdy a jakým způsobem se tak stane. I poté mu navíc ještě mohou pozůstalí pomoci. 

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Co shodit 5 kg za 14 dnů?

Sezóna plavek se blíží. Letos to nebude strašák, připravíme se. Máme chutný jídelníček, skvělé recepty, videa, jemné cvičení - a samozřejmě živou podporu a motivaci. Už za dva týdny uvidíte výsledky. Mrkněte na výzvu Hubneme do plavek a naskočte!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

kurz

Barvení rostlinami I.

Základní pojednání Nadi Kytýrové o historii i současných možnostech barvení látek rostlinnými barvivy.

Genmaicha – japonský popkornový čaj

Možná ho už znáte, možná ho už pijete. Pokud ne, napravte to. Sedněte si v klidu, zavřete oči a vychutnávejte si tento lahodný a voňavý čaj. Možná už nebud...

Tuřín po indicku

Tuřín je to chutná a zdravá zelenina. Obsahuje řadu minerálů, mimo jiné velké množství manganu, draslíku, fosforu, hořčíku, vápníku, železa a zinku. Z vita...

Pikantní červený talíř

Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.