Domů > O nás > Pochvaly

Oči se mi zlepšily tak, že už nepotřebuji brýle (Věra, 62 let)

Věra: Dobrý den Evi, chci moc poděkovat za všechno! Obsah webu je neuvěřitelný, tolik toho tady je. Od jara přes léto jsem už úplně vyřadila živočišné produkty a každý den jsem si dávala smoothie s divokými bylinami. Už v létě jsem začala občas zkoušet recepty podle Jíme Jinak. Na zimu ale vítám jiný jídelníček a proto jsem se přihlásila do Podzimního detoxu s ročním členstvím. Už teď je mi jasné, že zde natrvalo zakotvím. Je mi 62 let, jsem v důchodu, mám 3 vnoučata a momentálně se věnuji hliněným omítkám, protože rekonstruujeme chalupu na samotě u lesa. Právě na jaře mi byla zjištěna makulární degenerace a podařilo se to dostat dostat do stavu, kdy o ničem ani nevím a dokonce se mi zlepšily oči natolik, že nepotřebuji brýle. Podle Jíme Jinak se už nějakou dobu seznamuji s různými druhy obilovin i pseudoobilovin, oblíbili jsme si doma pohanku, quinou, amarant, celozrnnou rýži, kroupy, budu zkoušet kamut, slzovku a mnoho dalšího. Peču kváskový samožitný chléb, mňam. Cukr už v naší domácnosti dávno nemáme, zatím ale ještě med a začínám zkoušet možnosti podle Jíme Jinak. V létě jsem si udělala jablečný ocet a je výborný, voňavý. No a zeleninu máme naloženou takovou směs, zelí s mrkví, červenou řepou a bršlicí. Teď s Podzimním detoxem vařím co stihnu, zdaleka nestíhám všechno, ale nelámu si s tím hlavu. Jdu na to postupně, seznamuji se se stránkami, pomalu se rozkoukávám. Zeleninový vývar vařím už pravidelně, ten mě nadchl, jak je posilující. Dnes jsme si s manželem pochutnali na šouletu s kapustičkami na zádíčkách, no a olizovali jsme se až za ušima! Ještě se chystám prozkoumat sekci s výhodami pro členy, určitě využiji k nákupu. Evi moc děkuji, je toho víc, než jsem čekala. Krásný den všem. Věra

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

9 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář