Asafetida
18
4
Dýňové kari
Dýně je královnou tohoto ročního období a pokud si z ní připravíte tohle kari, určitě si ji zamilujete.
16
11
One pot polévka
Tato pikantnější a kořeněná polévka vás hezky zahřeje, je proto vhodná pro toto období. Je poměrně rychlá a jednoduchá. Nezapomeňte na žádné koření, abyste...
26
34
Cuketové sabdží
Cuketové sabdží je indický recept. Výborně do něj zpracujete i větší cukety. Na rozdíl od curry, sabdží je bez omáčky, řekněme, nasucho. Je to recept jedno...
Zdravé recepty
klub
5
Tvarohová kořeněná pomazánka
Tato pomazánka je vhodná na chleba, do placek nebo k zelenině. Určitě najde své místo i na stole pro hosty, můžete jí podávat v malinkých mističkách nebo l...
23
13
Cizrnový krém s houbami
Jednoduchý zahřívací krém vhodný pro podzimní a zimní období. Kořenění i pikantní, sladký i kyselý.
Hlavní jídla
klub
15
5
Dal Palak (špenátový dhál)
Pro milovníky indické kuchyně, koření a rychlého vaření.
13
4
Kořeněná červená řepa
Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...
Bob po indicku
Jestli se v Indii používá bob, to opravdu nevím, ale záleží na tom velmi málo. Koření dokáže zázraky s jakoukoli přísadou a tak tato byla volba jasná. Po s...