Jak připravit indické sabdží z cukety
- Do pánve připravíme olej, dáme ho nahřát a vsypeme na něj nasekanou cibuli. Začneme restovat a přidáme i pískavici, kmín, asafoetidu, hořčičné semínko a chilli papričku. Promícháme a restujeme do zesklovatění cibule.
- Nyní přidáme kurkumu, sůl, garam masalu, česnek, strouhaný zázvor a na větší kousky nakrájenou cuketu. Promícháme, přikryjeme poklicí a dusíme několik minut.
- Když je cuketa měkká, odstraníme poklici, posypeme sušenými listy kari, rozemnutými mezi prsty a na prudkém plameni dokončíme vaření do vstřebání všech tekutin.
- Pokapeme citrónovou šťávou.
💡 TIP: Stáhni si sadu na letní hubnutí ZDARMA hned teď.
Praktické
- Můžete klidně podávat i při pokojové teplotě.
- Výborný letní recept, kdy cukety jsou denně k dispozici.
Obměna
- Koření můžete obměnit podle chuti a zásob, ale pro dosažení požadované chuti je třeba dodržet rozpis.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme sůl, olej a koření.
PS: Jde hubnout a normálně jíst? Pojď to zjistit! 😁
Tisíce lidí s námi shodily 5 kg za 14 dní. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček s výbornými recepty, videa, jemné cvičení - a živou podporu! Už za 2 týdny uvidíš výsledky. Mrkni na výzvu Hubneme do plavek a naskoč!
Komentáře
Mňam, to bylo výborné 😋 Jen jsem ještě přidala trochu kokosové smetany na zjemnění a fazole pro kompletní talíř. Děkujeme 😊
Dalsi bezva cuketovy recept. Dekujeme za nej :-)