jalovec
Polévka s taro bramborou a kapustou
Taro brambor je vždycky příjemnou změnou v naší kuchyni. V polévce připomíná brambory, ale lahodnější. Jestli také nějaké máte, zkuste tuhle rychlou a snadnou...
Jalovec a jeho léčivé účinky
Jalovec je jehličnatý keř, který zná snad každý a jehož plody se běžně využívají v kuchyni jako aromatické koření. Skrývá v sobě však i...
Taro bramboračka
Zbožňuju bramboračku. A když mi kamarádka dovezla taro brambor, vyzkoušela jsem taro bramboračku. Je vynikající!
Fazolový boršč
Klasický boršč jsem nikdy neměla ráda, ale tahle naše fazolová varianta je prostě božská. Dělám jí vždycky kotel, protože se po ní jen zapráší....
Svíčková omáčka s dýní
Svíčková omáčka patří mezi naše oblíbené. Během období dojo jedu po dýních, takže jsem přidala i do svíčkové pěkný kus a olizujeme se ještě...
Hustá zeleninová polévka s tempehem natural
Když jsem zjistila, že moje rodina v polévce v pohodě a s chutí pozře tempeh natural, začala jsem s nimi experimentovat. Krom jiného je...