LC

Toskánské Castagnaccio – kaštanový koláč

Castagnaccio je podzimní dezert typický pro toskánskou oblast. Je to jednoduchý koláč s rustikální chutí, ne příliš sladkou, s jemnou a vlhkou strukturou u...

Za dva týdny o dvě velikosti méně (Dominika, 38 let)

K změně mě motivovaly velké potíže s trávením a další zdravotní problémy. Zkusila jsem všechny možné stravovací směry, ale pořád to nebylo ono. Už po dvou ...
klub
2
9

Jak je to s raw stravou a paleo dietou?

Je vhodné v létě přejít na raw stravu složenou ze syrových salátů, ovocných a zeleninových šťáv nebo z rozmixované čerstvé stravy. Nebo je lepší stravovat ...

Mocca dezert

Jednoduchý a chutný dezert, který chutná po kávě, přitom neobsahuje kofein, cukr ani mléko.
23
5

Tentokrát to sedlo (Olga, 41 let)

Cesta k Jíme Jinak vedla přes různé detoxy a diety, které vždycky měly nějaké “ale”. Napoprvé mi to nesedlo, ale podruhé jsem se v tom našla. Z...
12
7

Nemůžu uvěřit, že to šlo tak snadno (Petra, 34 let)

Přestože od mala sportuju, od puberty řeším váhu. Mám za sebou období na Low Carb, Paleo i veganství. Jíme Jinak jsem zkusila jen ze zvědavosti. A překvapi...
20
9

A pak že Jíme Jinak není pro chlapy a sportovce (František, 44 let)

Běhám maratony, plavu, cvičím. Přesto celý život zápasím s nadváhou. Vyzkoušel jsem snad všechny výživové směry včetně Low Carb. Ale líp mi nebylo, spíš hů...
7

Co je to Paleo aneb strava z doby kamenné

I když už nejsme v pravěku, tato strava se k němu vrací. A jak se stravoval pravěký člověk? Lovem a sběrem. Dneska se podíváme, co je za Paleo stravou, pro...
15
15

Fenomén dnešní doby: nízkosacharidová lowcarb strava

Žádné nebo minimum sacharidů ve stravě. Raději maso a tuky. To je fenomén dnešní doby. Slyšeli jste již o low carb způsobu stravování? Pojďme si ho předsta...